• Головна
  • З арештмайданчиків Львова міліціонери вкрали 70 автомобілів та здали їх на металобрухт
16:00, 2 липня 2013 р.

З арештмайданчиків Львова міліціонери вкрали 70 автомобілів та здали їх на металобрухт

На початку квітня керівництво Головного управління МВС України у Львівській області зініціювало проведення ревізії штрафмайданчика, який розташовувався у селі Солонка Пустомитівського району. Завершиться перевірка - 15-16 липня поточного року.

 Як розповів на прес-конференції начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк, з огляду на те, що усі арештмайданчики відповідно до постанови Кабінету Міністрів України потрібно передати у приватну власність, головний міліціонер області особисто ініціював аудит майданчика, де знаходились вилучені з різних підстав автомобілі.

Під час проведення моніторингу арештмайданчика, працівники міліції виявили певні недоліки, матеріали перевірки у прокурату, після чого було розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем».

 «На сьогодні зібрано та передано до прокуратури достатню кількість матеріалів для відкриття кримінального провадження за ознаками частини 3 статті 364 ККУ. Розслідуванням займається прокуратура», - зауважив Рудяк.

 Тим часом, зазначив генерал Рудяк, у прокуратурі вже опитано низку осіб, котрі дають покази щодо арештмайданчика. «Розслідуючи це кримінальне провадження, вже розшукано більше 70 автомобілів. Їх виявили у різних місцях, зокрема, - у пунктах прийому металобрухту. Єдина проблема в осіб, котрі це зробили, - вони не дочекалися рішення суду з приводу цих автомобілів. Тому, хто скоїв це порушення, буде притягнутий до кримінальної відповідальності», - сказав головний міліціонер Львівської області.

 Також він відзначив, що вартість автомобілів, які знаходились на арештмайданчику, у десятки разів перевищила ту вартість, котру повинні платити власники за їхню стоянку, починаючи з 1991 року, а основна маса – з 1997 року. Від цих транспортних засобів відмовились самі власники. Заяв про зникнення транспортних засобів від їх власників у міліцію не надходило.

 Нагадаємо, львівські міліціонери використовували авто з арешт майданчиків, як хотіли.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...