• Головна
  • Скільки зараз коштує Брилінта у Львові та де її знайти
Новини компаній
13:33, 2 червня 2022 р.

Скільки зараз коштує Брилінта у Львові та де її знайти

Новини компаній

Брилінта – антикоагулянт, що випускається у таблетках. Основне його призначення – зменшення ймовірності виникнення тромбів, що відбувається за рахунок того, що препарат зменшує згортання крові. 

Активна речовина – це тікагрелор. В залежності від його кількості в одній таблетці, виділяють два варіанти препарату: таблетки по 60 мг та по 90 мг. Другий варіант є більш поширеним і набагато частіше використовується у лікуванні.

Таблетки з вищим вмістом тикагрелору пригнічують функції тромбоцитів, що не дає їм можливості провокувати виникнення ускладнень при атеросклерозі. Регулярне приймання таблеток дозволяє знизити ризик інфаркту та інсульту. Профілактичні дії зменшують ймовірність смертельного результату.

Препарат призначають як людям, у яких були виявлені певні захворювання (такі, як коронарний синдром), так і здоровим людям. Для останніх таблетки будуть мати профілактичний ефект. Ліки підходять для всіх людей, незалежно від стану здоров'я, статі, ваги та віку. Тому купити Брилінту може бути актуально для будь-кого. 

Де знайти Брилінту у Львові за доступною ціною?

Ще одна перевага лікарського засобу в тому, що він відпускається без рецепта. Тому перед тим, як купити препарат, не потрібно щоразу ходити до лікаря. Попри це, на сьогодні часто виникають проблеми з покупкою Брилінти у Львові. Багато аптек закрилися або ж працюють не належним чином. Дуже часто потрібних ліків немає. Причому не тільки у львівських аптеках, а й на онлайн фармацевтичних сервісах. 

На сьогодні, середня ціна Брилінти складає 2684 гривні, максимальна – 3090 гривень. При цьому, в наявності зазвичай є тільки найдорожчі варіанти, а покупка більш бюджетних може зайняти багато часу. Що не завжди можливо для пацієнтів, оскільки вони не можуть перервати курс лікування та мають постійно приймати таблетки. 

Іншою поширеною проблемою є шахраї. Роблячи покупки в мережі Інтернет, дуже висока можливість купити підроблений продукт замість оригінального. Це може бути дуже небезпечно. Тому що, таким чином пацієнт не буде приймати справжні ліки зі справжньою активною речовиною, що обов’язково негативно позначиться на стані здоров'я.

Скільки зараз коштує Брилінта у Львові та де її знайти, фото-1

Як купити Брилінту у Львові з вигодою

В Україні офіційний представник компанії – це https://www.piluli.info/. На порталі розташовані лише оригінальні препарати, які можна замовити з доставкою до Львова. Їхня вартість абсолютно така ж, як і у самого виробника. Щоб зробити замовлення, не потрібно вносити передоплату. 

Щоб покупка була максимально вигідною, можна придбати одразу кілька пачок ліків. Чим більше ви купуєте, тим нижчою буде вартість за кожну пачку. Потрібно буде заплатити:

  • Тисячу гривень, якщо ви берете від трьох пачок.

  • Дев'ятсот гривень, якщо ви берете від п'яти пачок.

  • Вісімсот п'ятдесят гривень, якщо ви берете від десяти пачок.

Оскільки курс лікування триває рік, покупка десяти пачок є дуже вигідним вкладом. Пацієнт може не турбуватися, що в нього залишаться непотрібні, невикористані таблетки.

Є й інша можливість заощадити. Для цього достатньо лише зробити покупку на сайті. Після цього клієнт автоматично отримує доступ до дисконтної програми та 10% знижку на всі подальші покупки. Дуже важливо звертати увагу не лише на вартість, а й на якість. Краще перевірити наявність усіх необхідних сертифікатів перед тим, як купувати. Таким чином можна переконатися, що це справді оригінальний продукт, який матиме лікувальний ефект.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,30
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...