• Головна
  • У Львові створять інформаційний центр пам’яті Героїв Небесної Сотні: подробиці
18:37, 27 травня 2022 р.

У Львові створять інформаційний центр пам’яті Героїв Небесної Сотні: подробиці

У львівському сквері на вулиці Кривоноса буде інформаційний центр пам'яті Героїв Небесної Сотні у вигляді невеликої конструкції. 

27 травня у пресслужбі Львівської міськради повідомили, що у Львові в сквері на вулиці Кривоноса встановлять інформаційний центр пам'яті Героїв Небесної Сотні.

За словами, заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, вирішили додати у сквері на вулиці Кривоноса невелику конструкцію - інформаційний центр пам'яті Героїв Небесної Сотні. Це не буде якась велика капітальна споруда, а павільйон розмірами 3 на 5 метрів, що можна умовно поділити на інформаційний простір і кімнату охорони. 

"Цю складну і криваву сторінку нашої історії ми увічнили Меморіалом Героїв Небесної Сотні ще кілька років тому. Стела з портретами 107 загиблих і площа з трьома оглядовими майданчиками стали новим місцем сили і спокою не лише для львів'ян, а й для гостей міста.

Але досвід показав, що дечого бракує. Тому вирішили додати у сквері на вулиці Кривоноса невелику конструкцію. Це буде інформаційний центр пам'яті Героїв Небесної Сотні", - зазначив Любомир Зубач.

До проєктування інформаційного центру залучили команду архітекторів Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні - Андрія Лесюка і Guess Line Architects. Вигляд інформаційного центру - результат їхньої роботи.

Читайте також: У Львові будують тимчасове житло для вагітних переселенок

Фото на головній: Романа Балука

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...