• Головна
  • СБУ викрила коригувальника ракетних обстрілів по Львову та області
15:02, 27 травня 2022 р.
Надійне джерело

СБУ викрила коригувальника ракетних обстрілів по Львову та області

Викрили чоловіка, що передавав спецслужбам рф про результати ракетних обстрілів у Львові та повідомляв про необхідність нанесення ударів. 

27 травня пресслужби Управління СБ України у Львівській області повідомили, у Львові затримали коригувальника вогню ракетних обстрілів Львівщини.

Контррозвідники встановили, що чоловік передавав ворожим спецслужбам інформацію щодо результатів ракетних обстрілів у Львові, також збирав аналітичні дані та повідомляв про необхідність нанесення ударів й по інших об'єктах критичної та оборонної інфраструктури.

У ході слідства стало відомо, що окрім коригування вогню, чоловік збирав та передавав інформацію про розташування підрозділів Збройних Сил України, Нацгвардії та розміщення блокпостів територіальної оборони. Далі, зібрані дані, він передавав куратору через спеціально прихований чат в телеграм-каналі.

Зраднику повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2. ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Читайте також: Була загроза ракетного удару: Козицький повідомив, як пройшла минула доба на Львівщині

Фото на головній: ukrinform.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #СБУ #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...