• Головна
  • Допомога дітям України від українців з Балі
Новини компаній
17:00, 18 травня 2022 р.

Допомога дітям України від українців з Балі

Новини компаній

Українці, які живуть на Балі, запустили Міжнародний музичний благодійний проект Life Stream, що зібрав кошти для українських дітей постраджалих від війни. Завдяки безлічі онлайн-і офлайн-заходів разом з прихильниками та партнерами зібрали 4914 доларів США. Організаторами стали власники Mantra Production Сергій Протишевський (Serge Proshe) та Валерія Протишевська (Valery Proshe) - українські клабмейкери зі світовим ім’ям. Партнерами виступили найбільший клуб острову - SAVAYA, що став офіційною локацією для запису стріму та Ассоціація Гуманітарніх Центрів, організували допомогу засновник фонду доктор медичних наук Кламиков Олексій та інформаційний партнер реклама та PR партнер Селіна Яна Consulting Communications, Україна.

Ділимося з вами звітом. Частина пожертви ($1600) була направлена ​​волонтерам #ХАРКІВ Українського гуманітарного фонду - вони купили список ліків для дітей і зробили заняття з арт-терапії та психологічні сеанси, оскільки діти, які живуть під бомбами, потребують морально-психологічної підтримки.

Подивіться, будь ласка, як дітям доводиться виживати в бомбосховищі в метро.

Ми вважаємо, що діти повинні гратися, вчитися новому та рости щасливо зі своїми сім’ями замість того, щоб щодня чути сирени, ховатися від ракет, спостерігати за смертю коханого та намагатися зрозуміти, чому одна країна хоче знищити іншу війною.

За сьогоднішньою статистикою, з 24.02.22 р. на війні загинуло 229 дітей, і кожен малюк в Україні отримав якусь травму. Багато хто втратив батьків і домівки, 421 отримав поранення (!цифри уточнюються).

Разом зробили багато, щоб допомогти дітям!

Слава Україні!

Ми пам’ятаємо всіх, хто підтримав цей проект, дітей та Україну. Це багато значить!

Подяка талановитій команді професіоналів і вдячність кожному: Валері Проше, Сергій Протішевський, Наталії Лебеда, Маша Саванчук, Олександр Бєляєв Hypehunterss, Mantra Production.

Дякуємо за підтримку почесному Консульству України на Балі та команді харківських волонтерів Селіній Яні реклама та PR Consulting Communications www.facebook.com/consulting.communications8 та подяка за медичну та психологічну допомогу доктору Калмикову Олексію www.kalmykov.info

Цього не було б без українських діджеїв Сержа Проше, Said energizer The Organism, які грали свою музику, щоб підтримати дітей.

Подивитись лайфстрім у записі можна за посиланням на сайті

www.lifestream.charity

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...