• Головна
  • лукашенко хоче уникнути прямої участі у війні в Україні, - британська розвідка
14:15, 16 травня 2022 р.
Надійне джерело

лукашенко хоче уникнути прямої участі у війні в Україні, - британська розвідка

лукашенко, ймовірно, бажає уникнути прямої військової участі через ризик західних санкцій, помсти з боку України і можливого невдоволення білоруських військових.

Станом на 16 травня Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані своєї розвідки повідомило, що білоруські війська наразі прямо не залучали до війни росії проти України. 

"Попри попередні припущення, на сьогодні білоруські сили не були безпосередньо залучені до конфлікту. Проте білоруська територія використовувалася як плацдарм для початкового наступу росії на Київ і Чернігів. росія також здійснила повітряні вильоти і ракетні удари з білорусі.

олександр лукашенко, ймовірно, балансує підтримку російського вторгнення з бажанням уникнути прямої військової участі через ризик західних санкцій, помсти з боку України і можливого невдоволення білоруських військових", – йдеться в повідомленні.

Зазначили, що присутність білоруських сил біля кордону, ймовірно, зафіксує українські війська, тому вони не зможуть розгортатися для підтримки операцій на Донбасі. 

Читайте також: У Маріуполі ворог продовжує масовані артилерійські та авіаційні удари, - Генштаб ЗСУ

Фото на головній: censor.net

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...