• Головна
  • Як створення інтернет-магазину Веб Студією БАСТ може покращити продажі компанії
Новини компаній
15:30, 13 травня 2022 р.

Як створення інтернет-магазину Веб Студією БАСТ може покращити продажі компанії

Новини компаній

Можливості інтернет ресурсів дозволяють вивести бізнес на більш високий рівень та суттєво збільшити продажі. Щоб отримати нові можливості для просування товарів, недостатньо просто створити сторінку магазину. Створення інтернет магазинів – не простий процес, у якому має бути проведений аналіз потреб аудиторії, розробка оптимальних дизайнерських рішень, підбір та реалізація функціоналу. Все це може зробити лише команда професіоналів.

Як створення інтернет-магазину Веб Студією БАСТ може покращити продажі компанії, фото-1

Чим інтернет-магазини вигідні бізнесу

Найголовніший фактор, який буде цікавий для більшості власників, полягає у збільшенні прибутку. Наявність налаштованого зручного інтернет-магазину може стимулювати збільшення замовлень приблизно на 50%. Але для цього потрібно вивчити специфіку бізнесу, проаналізувати, що потрібно потенційним покупцям і лише після цього переходити до розробки необхідного та корисного ресурсу. Тільки в такому випадку, він справді матиме попит.

Щоб не перейматися якістю кінцевого результату – краще не вибирати сумнівні компанії без досвіду або ті, у яких практично порожнє портфоліо. Ось сторінка https://webstudiobast.com/uk/our-work/, на якій представлені якісні роботи, які можуть бути орієнтиром при виборі. Вибираючи таку професійну команду, можна не сумніватися, що кінцевий результат вигідно відрізнятиме вас від конкурентів.

Хороший сайт включатиме унікальний дизайн, продуману навігацію, зручний пошук, достатній функціонал, в якому користувачі зможуть інтуїтивно розібратися. Якщо прибрати будь-яку з цих деталей, створення інтернет-магазину може не дати очікуваного ефекту.

Етапи розробки

Після того як технічне завдання затверджено, команда переходить до розробки сайту. Це виглядає так:

  • Спочатку розробляється дизайн, який поєднує індивідуальні риси компанії із забезпеченням максимальної зручності для користувачів. Це важливий етап, під час якого експерти передають індивідуальність компанії.

  • На наступному етапі відбувається його затвердження замовником. Якщо є якісь виправлення, то вони вносяться.

  • Впровадженням дизайну займаються, коли завершено макет і починається верстка. На даному етапі поєднується код та візуальна частина. Від того, наскільки якісно буде зроблена дана робота, залежатиме враження про сайт, оскільки будь-який одвірок буде моментально помітний.

  • Робота над функціоналом, під час якої відбувається розробка та використання технічних конфігурацій. Це робиться на основі даних, прописаних у технічному завданні.

  • Текстове наповнення. Інформації, представленої на сайті, також потрібно приділити увагу. Саме тому створення контенту – важливий етап, який краще довірити професійному копірайтеру. Тексти допоможуть та поінформувати відвідувачів, та залучити пошуковий трафік на сайт.

  • Роздільне тестування ("split testing" або "A/B-тестування") дає можливість перевірити ефективність сторінки.

  • Навчання персоналу замовника тому, як працювати з CMS. В іншому випадку висока ймовірність, що вони не будуть на всі 100% користуватися можливостями сайту, розробленого на https://webstudiobast.com/uk/, і його робота не буде настільки ефективною, як могла б бути.

  • Після того, як усі попередні завдання виконані, проект здається замовнику. При цьому і всі завдання, які раніше були поставлені в ТЗ, і всі умови, прописані в договорі, – виконані.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...