• Головна
  • У Львові чоловік прикинувся псевдо-пенсіонером
10:27, 28 червня 2013 р.

У Львові чоловік прикинувся псевдо-пенсіонером

Контролерами спільно з правоохоронцями транспортної міліції лінійного відділу на станції Львів при перевірці у пасажирів проїзних документів і квитків, було виявлено факт підробки пенсійного посвідчення. Про це 032 повідомила Христина Романчук, помічник начальника ЛВ на станції Львів по зв'язках з громадськістю та ЗМІ.

При посадці в електропоїзді № 6021 сполученням «Сянки-Львів», 44-річний львів'янин Д. пред'явив пенсійне посвідчення учасника бойових дій, з метою безкоштовного проїзду залізничним транспортом. Це викликало підозру у правоохоронців, а саме бланк зроблений друкарським способом, серія вписана власноруч. Відразу на місце події була направлена слідчо-оперативна група для з'ясування обставин.

Чоловік зрозумівши, що йому вже не уникнути відповідальності, почав симулювати що йому недобре і власноруч понівечив собі палець на руці. Псевдо-пенсіонеру була надана перша медична допомога медпрацівником.

Щодо громадянина Д. розпочато кримінальне провадження за статтею 358 Кримінального кодексу України «Підробка документів».

Контролери та правоохоронці транспортної міліції особливу увагу звертають на документи пільговиків. Люди, щоб не купувати квитків, вдаються до всіляких хитрощів, щоб безкоштовно їздити в електропоїздах, - зазначив начальник лінійного відділу на станції Львів підполковник міліції Олександр Масловський.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...