• Головна
  • На етнофестивалі «Підкамінь 2013» навчать співати
15:29, 27 червня 2013 р.

На етнофестивалі «Підкамінь 2013» навчать співати

Учасники фестивалю вправлятимуться у хоровому мистецтві під керівництвом «Як умієм, так і пієм» Orchestra. Незалежно від музичних талантів, Незалежно від музичних талантів, віку, статі спробувати свої сили зможе кожен, хто прагне розваг та матиме бажання.

Колишній учасник гурту «Перкалаба», художник та музикант Ярема Стецик кілька років тому започаткував фестивальний хор «Як умієм, так і пієм». «Ми не є типовим хором. Ми вчимо співати, працювати у команді, та головне – спілкуватись з допомогою емоцій та звуків!», – розповідає Ярема Стецик.

Упродовж трьох днів на фестивалі відбуватимуться підготовки хору до виступу на сцені: «Репетиції технічні, ми вокали не «ставимо», в нас лише кілька вправ на вигуки. Основне завдання – навчитись працювати в команді. Будемо співати пісні із репертуару гурту «Перкалабські придатки». Окрім мене, керуватиме хором Ярема Стецик, а волонтер-бубніст битиме сильну долю. На третій день репетицій ми плануємо, що наш хор заспіває на сцені», – говорить Ярема Стецик.

Нагадаємо,  «Підкамінь 2013» відбудеться 19-21 липня в одйноменному селищі, що у Бродівському районі, на межі Львівської, Рівненської та Тернопільської областей. Уже відома детальні інформація стосовно виступів гуртів. Програма фестивалю тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...