• Головна
  • На ювілейний Форум видавців у Львові приїде Кшиштоф Зануссі
14:32, 27 червня 2013 р.

На ювілейний Форум видавців у Львові приїде Кшиштоф Зануссі

Відомий режисер, викладач, сценарист і письменник Кшиштоф Зануссі приїде до Львова. Також на Форум завітають митці інших сфер культури, політичні та громадські діячі. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Кшиштоф Зануссі – особистість творча, багатогранна. Він вивчав фізику і філософію, але, на щастя своїх шанувальників, віддав перевагу режисурі. І правильність вибору підтвердилась – вже перша робота молодого режисера «Смерть провінціала» була відзначена призом Міжнародного Венеціанського кінофестивалю та головним призом на Міжнародному фестивалі в Мангеймі. Сьогодні серед нагород режисера вже є Орден князя Ярослава Мудрого V ступеня, Міжнародна премія «Балтійська зірка», відзнака лауреата Канського фестивалю в номінації «Режисер».

Пан Кшиштоф цінує співпрацю з українською громадою, зазначає, що йому цікаво та приємно працювати з нашими співвітчизниками у будь-яких сферах. Про це режисер розказав в одному зі своїх останніх інтерв’ю журналу «Forbes». Він поважає відданість українців рідній країні, намагання довести світові українську самобутність. «І це надихає», – каже Зануссі. Мистецтво для Кшиштофа Зануссі – це спосіб спілкування на вищому рівні.

«Я відкриваю Вам душу, а Ви звертаєте на це увагу. У цьому сенс. За моєю працею – страх самотності. Сьогодні людство має стільки благ, але найголовнішим завжди залишиться увага один до одного», - говорить Кшиштоф Зануссі.

Уважність і допитливість – міцний фундамент життєвого досвіду і творчого доробку пана Кшиштофа. Зустріч з талановитим режисером – можливість навчитися дивитись глибше, сприймати деталі і складати з них нову мозаїку навколишнього світу. Слідкуйте за анонсами та програмою 20-го Форуму видавців на сайті bookforum.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...