• Головна
  • У Львівській області пройде «Виставка-фест» (ПРОГРАМА)
13:33, 27 червня 2013 р.

У Львівській області пройде «Виставка-фест» (ПРОГРАМА)

29-30 червня у м. Дрогобич на Львівщині відбудеться фестиваль “Вишиванка-фест 2013. Програмою передбачені численні майстер-класи, виставки, ярмарки та театралізовані дійства.

Завдання фестивалю- показати, що вишиванка – це стильно, детальніше ознайомити людей із українською традиційною вишивкою, її символікою, народними ремеслами, дати змогу присутнім відчути себе в ролі народних майстрів; ознайомити глядачів із сучасною українською музикою. 

У програмі передбачені майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, гончарство, ковальство, різьбярство, стрільба з лука, скоропис, живопис, бджолярство, лозоплетіння, ткацтво, народні танці.

Також будуть виставки на яких представлять етнічний вишиваний одяг, роботи з образотворчого мистецтва, художні інсталяції та інше. Відбудеться книжковий ярмарок та театралізовані дійства. А також демонстрація мистецтва бойового гопака і стрілецькі турніри із пневматичної зброї.

Родзинкою і символом фестивалю цього року стане величезна вишиванка висотою близько п’яти метрів. Побачити її учасники фесту зможуть на острівці посеред озера.

Програма фестивалю:

29 червня
"ДоСхідСонця"
"Периферія"
"Залізний "
"Фіолет"
"Веремій"
"Йорий Клоц"

30 червня
"Ойкумена"
"Life Machine "
"К 402"
"Друже Музико"
"Ворст"
"VITER"
"Тінь Сонця"

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...