• Головна
  • Львів'янка достроково здобула перемогу на чемпіонаті України з шахів (ФОТО)
11:37, 27 червня 2013 р.

Львів'янка достроково здобула перемогу на чемпіонаті України з шахів (ФОТО)

У жіночому турнірі з класичних шахів серед жінок та чоловіків. чемпіонкою стала Марія Музичук, яка навчається в «інфізі». Перемогу Марія виборола достроково – за тур до фінішу вона лідирувала з запасом в півтора очка. Про це 032 повідомили у Львівське обласне управління Комітету з фізичного виховання.

шахи_Музичук

 

У загальному підсумку Музичук Марія набрала 7,5 очок, випередивши найтитулованішу учасницю чемпіонату Наталію Жукову, яка набрала 6 очок з 9-ти можливих. Володарка срібла у ключовій партії поступилася Марії Музичук. Третє місце посіла кримчанка Оксана Грицаєва, набравши у загальному підсумку 5 очок.

Чемпіонат України з шахів став останнім серйозним випробуванням для студентки-шахістки перед участю у ХХVІІ Всесвітній Універсіаді, яка пройде у липні у Казані. Здобувши впевнений тріумф на XI літній універсіаді з шахів, що відбувалася у Львові з 7 до 14 квітня 2013 року, Марія Музичук увійшла до складу студентської збірної України з шахів, сформованої Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Нагадаємо, що перемозі Марії Музичук на Чемпіонаті України з класичних шахів також передувала перемога у складі збірної України на Чемпіонаті світу з шахів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...