• Головна
  • У Львові переселенцям допоможуть працевлаштуватися
17:08, 27 квітня 2022 р.
Надійне джерело

У Львові переселенцям допоможуть працевлаштуватися

У Львові мобільна група буде допомагати переселенцям працевлаштуватися.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, з 28 квітня у Львові працюватиме спеціальна мобільна група, яка допомагатиме переселенцям з працевлаштуванням. Фахівці їздитимуть у місця, де живуть вимушено переміщені особи. Окрім цього переселенців є можливість пройти навчання та перекваліфікуватися.

«Серед переселенців, які зараз у Львові, є багато жінок із дітьми. Ми розуміємо, що вони можуть не мати змоги на кілька годин залишити дітей або ж у стані стресу просто бояться їх залишити, щоб приїхати у центр на вул. Князя Романа та дізнатися про можливості працевлаштування. Тому виникла думка створити мобільні бригади, які будуть виїздити в місця, де живуть вимушено переміщені особи, щоб поспілкуватися з ними й інформувати про всі можливості, які пропонує місто і якими можна скористатися. Відзначу, що ми співпрацюємо з різними міжнародними фондами, організаціями, тому є можливість не лише знайти роботу, але й пройти навчання і перекваліфікуватися», - розповідає Богдана Яремчук, керівниця управління пересоналом ЛМР.

Завтра відбудеться перший виїзд мобільної бригади у модульне містечко. Разом з фахівцями з управління персоналу ЛМР будуть фахівці з юридичного департаменту і відділу соціального захисту.

«Відзначу, що центр підтримки вимушено переміщених осіб на вул. Князя Романа продовжує працювати. З часу його відкриття – 19 березня, було більше 3 тисяч звернень, левова частка з них працевлаштована», - розповіла Богдана Яремчук, керівниця управління персоналом ЛМР.

Читайте також: Велика Британія скасувала всі мита і квоти на експорт товарів з України: подробиці

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#переселенці_львів #біженці_львів #біженці_у_львів #переселенці_прихисток_львів #чат_бот_львів #новини_львів #новини_львова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...