• Головна
  • У Львові відбувся велопробіг для дітей-сиріт (ФОТО)
09:32, 27 червня 2013 р.

У Львові відбувся велопробіг для дітей-сиріт (ФОТО)

Вчора, 26 червня у Львові вперше організували велопробіг для дітей-сиріт, щоби надати можливість їм, а також дітям, позбавлених батьківського піклування та дітям, що потрапили у складні життєві обставини безкоштовно покататися велосипедом вулицями Львова.

За словами організаторів, велопробіг мав відбутися ще минулого місяця, але через негоду його були змушені відмінити. Натомість придумали дещо інший формат, де добавили більше духовності.

 «Учасників ми відбирали разом із відділом у справах дітей Львівської міськради. Вони обдзвонювали певні списки дітей за віком по районам міста. На жаль, більшість тих, що зголосились не приїхали, але ми вже до того звикли. Ми все одно стараємося допомогти дітям»,- розповідає організатор велопробігу,  Керівник центру опіки сиріт Львівської Архиєпархії УГКЦ о. Роман Прокопець. 

Велосипедами учасників забезпечили власники велопрокатів, які радо погодились надати у безкоштовне користування велосипеди для пробігу.

Учасників супроводжували волонтери. «Це молоді люди, студенти, деякі з них уже працюють. Але у вільний час вони готові дарувати свій час, таланти у дитячих інтернатах та будинках. Ми маємо дуже багато проектів, які здійснюємо саме з ними», - зазначає о. Роман Прокопець.

Акція тривала близько двох годин. Вкінці велопробігу організатори приготували сюрприз для дітей. Їхнім останнім завданням було - скласти разом із своїми велосипедами слово «мрія». Опісля всі пішли пити чай та їсти морозиво.

DSC02588

 

DSC02593

 

DSC02589

 

DSC02587

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...