• Головна
  • Казначейство блокує Львову понад 32 млн грн
17:33, 26 червня 2013 р.

Казначейство блокує Львову понад 32 млн грн

Станом на сьогодні Державна казначейська служба не виконує платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на загальну суму понад 32,2 млн грн. Про це інформує департамент фінансової політики.

Понад 457 тис грн. казначейська служба не проплачує управлінню охорони здоров’я. Як зазначає Володимир Зуб, ситуація з невиконанням платіжних доручень створює проблеми для функціонування міських установ охорони здоров’я.

«Вже стало недоброю традицією, що ми маємо проблеми з проплатами Держказначейства. І хоча наші платіжні доручення зареєстровані, на сьогоднішній день вони не виконуються на суму близько півмільйона гривень. Ці кошти призначені на поточні видатки: метрологічну повірку  обладнання, протипожежні заходи, експертизу різноманітних проектів та багато іншого, тож їх затримка створює проблеми для функціонування установ. Також нас перевіряють дуже багато державних інспекцій, і всі вони пишуть приписи. Хоча ми проходимо всі перевірки, але вони не мають юридичної сили, оскільки проплати не здійснюються. Тому, без сумніву, нас чекають певні штрафні санкції.

Зараз літній період - сезон проведення різноманітних робіт, в тому числі і підготовка до зими: промивка систем опалення, гідравлічні випробування та інші заходи з ремонту покрівель, заміни сантехнічних мереж. Ці поточні видатки ми також не можемо повноцінно здійснювати, тому що казначейство не проплачує гроші і ми не можемо заплатити виконавцям.

Окрім того, також не проплачується понад 400 тис грн. на капітальні видатки - це кошти, які потрібно перерахувати виконавцям робіт. Без сумніву, це створює нам великі проблеми»,  - зазначив Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...