• Головна
  • Сучасна молодіжна автошкола у місті Львові
Новини компаній
15:40, 18 квітня 2022 р.

Сучасна молодіжна автошкола у місті Львові

Новини компаній

Бажаєте записатись на навчання в автошколу міста Львова? Підшуковуєте навчальний заклад з високим рейтингом та за прийнятною вартістю? Насправді вдало обрані курси водіїв — це не тільки гарантія відмінних результатів на екзаменах, але й запорука вашої безпеки за кермом. Адже, якщо викладачі та інструктори зможуть навчити вас передбачати дорожню ситуацію, впевнено почуватися за кермом та швидко орієнтуватися у нестандартних ситуаціях, це допоможе вам безпечно керувати авто, і що найприємніше, водіння стане вашою улюбленою справою. Замість страху і невпевненості, ви зможете відчувати задоволення від кермування. На що ж варто звернути увагу, вибираючи курси водіїв?

Автошкола LeoGart – інтерактивне навчання

«ЛеоГарт» — це прогресивні автокурси, на яких викладають молоді кваліфіковані інструктори із застосуванням інтерактивних навчальних методик. Що це означає? На теоретичних та практичних заняттях викладачі намагаються максимально залучати студентів до навчального процесу. В цьому допомагають:

  • Сучасно обладнані класи — на стінах ви побачите дорожні знаки, різноманітні таблиці та схеми, які наочно демонструють ПДР. Також, в аудиторіях є широкоформатні монітори для демонстрації відео та фото матеріалів. Завдяки цьому вам буде цікаво навчатися та легше запам’ятовувати нову інформацію.
  • Заняття з будови автомобіля — викладачі будуть ділитися з вами корисною та цікавою інформацією про специфіку будови та особливості функціонування основних агрегатів автомобіля, водійськими лайфхаками, які значно полегшать життя водію. Для прикладу, ви навчитесь самостійно міняти запаску на випадок, якщо проб’ється колесо, а також основним особливостям по догляду за автомобілем. Такі навички значно зекономлять вам кошти, нерви, сили та час. А якщо вам потрібна порада, яке саме авто краще придбати, на що при цьому звертати уваги, не соромтеся та впевнено ставте такі запитання викладачу.
  • Уроки з надання невідкладної домедичної допомоги — необхідно розуміти, що керування авто пов’язане з великою відповідальністю. Тому, водії категорії В, С, А повинні бути готові до непередбачуваних ситуацій, вміти не розгубитися та точно знати, як у разі нещасного випадку допомогти постраждалим. Для цього обов’язковим предметом на курсах водіїв є уроки з домедичної допомоги. На таких заняттях ви зможете власноруч навчитися робити непрямий масаж серця, штучне дихання, накладати джгут. Хоча всі сподіваються, що такі навички ніколи не знадобляться, але як то кажуть, хто навчений, той озброєний.

У автошколі «ЛеоГарт» так побудовано навчання, що студенти є безпосередніми учасниками процесу. Завдяки цьому заняття проходять динамічно, цікаво, а знання легко освоюються та запам’ятовуються.

Тактовні та кваліфіковані інструктори

Ваша впевненість за кермом безпосередньо залежить від манери спілкування інструктора з водіння. Можливо, з оповідей друзів або знайомих ви чули про викладачів, у яких доволі жорсткі методи навчання, коли вони можуть дещо принизливо звертатися до студентів, насміхатися з них, і що найгірше, натякати, що без хабаря точно не скласти екзамени. Всупереч цьому, такі автокурси як «LeoGart» в мить розвінчують міфи про таких недобросовісних інструкторів. Студенти цієї львівської автошколи залишаються тільки позитивні відгуки про своїх викладачів та інструкторів з водіння; у відгуках відзначають, що вони:

  • тактовні та ввічливі у спілкуванні;
  • вміють знайти індивідуальний підхід до кожного учня;
  • замість того, щоб залякувати та знеохочувати, допомагають довести навички до автоматизму;
  • гарантують відмінні результати на екзаменах без корупції, за умови докладання відповідних зусиль у навчанні зі сторони студента.

Отож, перш ніж записатись на курси водіїв, рекомендуємо переглянути та порівняти відгуки про автошколи Львова, відвідати офіційні сайти кращих автошкіл, ознайомитись з навчальною програмою та локаціями автокласів, оцінити матеріальне та технічне забезпечення і тоді прийняти вірне рішення. Завжди довіряйте свою безпеку професіоналам!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...