• Головна
  • Медведчук просить обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя, - ВІДЕО
14:37, 18 квітня 2022 р.
Надійне джерело

Медведчук просить обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя, - ВІДЕО

Віктор Медведчук просить обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя. 

18 квітня на фейсбук-сторінці Служби безпеки України опублікували звернення затриманого Віктора Медведчука до президентів України та рф з проханням обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя. 

"Я, Медведчук Віктор Володимирович, хочу звернутися до президента російської федерації володимира путіна і до президента України Володимира Зеленського з проханням про обмін мене українською стороною на захисників Маріуполя і жителів, які перебувають там на сьогодні і не мають можливості безпечного виходу через гуманітарні коридори", - сказав Медведчук.

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять мирне населення, блокують доставку в місто гуманітарної допомоги, примусово вивозять українців на територію рф та свідомо руйнують місто. У заблокованому Маріуполі залишаються, за різними оцінками, близько 120 тисяч мирних жителів, а місто продовжують боронити бійці полку "Азов" та 36ої бригади морської піхоти.

Нагадаємо, СБУ затримала Медведчука 12 квітня. Згодом Голова СБУ Іван Баканов розповів деталі спецоперації із затримання нардепа-втікача. Він повідомив, що ФСБ рф намагалась вивезти його спочатку до Придністров'я, а згодом - до москви. СБУ затримала Медведчука по дорозі - на виїзді з Київської області.

Личаківський райсуд Львова змінив запобіжний захід підозрюваному в держзраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку на арешт без можливості внесення застави. 

Читайте також: Козицький розповів про наслідки ракетних ударів по Львову 18 квітня

Фото на головній: знімок екрану відео СБУ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Медведчук #війна #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...