• Головна
  • У Львові покажуть радянські короткометражки
16:28, 25 червня 2013 р.

У Львові покажуть радянські короткометражки

25 червня 2013 р. о 20.00 у рамках "Майстерні міста" у Львові безкоштовно покажуть документальні кінострічки, створені київською студією Укркінохроніки від 1947 до 1975 років. Фільми показують проект "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова" спільно з Центром міської історії.

У програмі представлено дев'ять короткометражних фільмів: "Радянський Львів", "Кубок - у Львові", "Добрий день Львова", "10 минут про СССР. Древний город Льва", "В сім'ї вольній, новій...", "Львов, площадь Рынок", "Посетите на автомашине Украину", "Совмещенные вокзалы", "Фестиваль дружби".

У фільмах можна побачити місто після звільнення від нацистів, його історичну площу Ринок, проїхатися по центральній частині міста разом із творцями рекламного ролика. Ви побачите історію про фестиваль дружби у Львові та святкування 30-річчя входження Львова до України та те, як бачили наше місто радянські документалісти. Окрім офіційних репрезентацій ми переглянемо також сюжети, де оповідатиметься про школу перукарів у Львові у 1970- роках та про те, як львівська футбольна команда "Карпати" здобула кубок СРСР.

Заплановані учасниками заходи часто націлені на різні соціальні та вікові групи, стосуються різних сфер міського життя, але усіх їх об’єднує урбаністична тематика.

Вхід вільний. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...