• Головна
  • Львів’яни виходять на дорогу: блокуватимуть з вимогою її відремонтувати
16:22, 25 червня 2013 р.

Львів’яни виходять на дорогу: блокуватимуть з вимогою її відремонтувати

2 липня мешканці села Бісковичі Самбірського району заблокують дорогу Мостиська-Самбір з вимогою її ремонту. Селяни вже втретє перекриють рух на цьому шляху. Цього разу обіцяють стояти, допоки на дорозі з’явиться техніка і розпочнеться обіцяний ремонт. Про це інформує Вголос.

«Будемо пропускати лише машини швидкої, міліції, пожежної. Я зараз саме в районній раді, несу документи на безстрокову акцію протесту. Будемо чекати приїзду техніки для укладання асфальту», – громадський активіст, організатор акцій протесту Володимир Вінградський.

Він зазначив, що мешканці не розійдуться по домівках, допоки не побачать, що дорогу почали ремонтувати, адже обіцянкам чиновників повірили уже двічі. Зокрема, коли дорогу перекривали вперше – 16 травня – заступник начальника служби автомобільних доріг Василь Баранович пообіцяв до кінця травня розпочати тут ремонт. 30 травня люди знову перекрили дорогу, бо обіцяний ремонт так і не почався. Цього разу на пікет приїхав начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Тарас Сиротинський та пообіцяв до 30 червня зробити ямковий ремонт, а на окремих ділянках дороги Самбір-Мостиська навіть капітальний ремонт.

«Сьогодні вже 25 червня, на дорозі нічого не відбувається, ніхто нічого і не думає ремонтувати. Вони, фактично, латали в той день, коли ми стояли на дорозі», – повідомив Володимир Вінградський.

Натомість, скласти адміністративні провадження на організаторів акції, встигли.
Як розповів Володимир Вінградський, після протесту 16 травня проти 4 осіб склали адміністративні протоколи у зв’язку з тим, що люди, рухаючись пішохідним переходом, обмежили рух транспорту, однак, не мали на це необхідного дозволу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...