• Головна
  • Львів очолює ТОП-10 європейських міст, які варто відвідати цього літа, - Reuters
11:11, 25 червня 2013 р.

Львів очолює ТОП-10 європейських міст, які варто відвідати цього літа, - Reuters

На сайті міжнародного інформагентства Reuters опублікували ТОП-10 міст Європи, які радять відвідати влітку цього року. Цей список очолив Львів, обійшовши, зокрема, Гамбург, Вільнюс, Валенсію та Будапешт.

Опублікований на Reuters ТОП-10 європейських міст сформували редактори та члени спільноти порталу подорожей VirtualTourist. На сайті зазначають, що Львів, в першу чергу, заслуговує на те, аби очолити цей список.

«Львів, місто у Західній Україні, яке стало сучасним діловим центром, за одностайним рішенням членів VirtualTourist є лідером серед європейських міст, які варто побачити. Головні видатні місця Львова знаходяться на неймовірно компактній центральній площі, що робить місто ідеальним для прогулянок у вікенд. Починати варто з площі Ринок, самого центру міста, оточеного майже 50 унікальними архітектурними пам’ятками, особливої уваги з яких заслуговує вежа Корнякта епохи Відродження. Відвідувачі не можуть пропустити Львівський оперний театр, скарб у стилі неоренесансу, який можна порівняти з оперними театрами Парижа і Відня», - йдеться у публікації Reuters.

Зазначимо, автори статті радять відвідати у липні акцію «Ніч у Львові», під час якої відбувається понад 100 нічних екскурсій і театралізованих дійств.

«Нам дуже приємно проводити акцію «Ніч у Львові», яка вже переростає у фестиваль. Це європейська практика. Для міста такі проекти є дуже важливі, адже це промоція музеїв, галерей та інших цікавих для гостей закладів. Ми прагнемо, аби львівські музеї у такий спосіб «оживали». «Ночі у Львові» відбуваються цікаво і театралізовано», - зазначає Марта Іванишин, заступник начальника відділу промоції міста Львівської міської ради. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,73
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...