• Головна
  • Городоцьку перекриють бетонними блоками (ВІДЕО)
17:15, 24 червня 2013 р.

Городоцьку перекриють бетонними блоками (ВІДЕО)

Ремонтна кампанія стартувала. Як повідомили у підрядні організації, яка проводитиме ремонт вул Городоцької, сьогодні з 14.00 год на ділянці дороги від ТЦ «Магнус» до церкви Анни розпочнуть встановлювати відповідні інформаційні та дорожні знаки, а також бетонні блоки. Відтак, з 14.00 год проїзд транспорту по вул Городоцькій буде обмежений.

«З 14.00 год розпочинаємо встановлювати бетонні блоки на вул Городоцькій біля ТЦ «Магнус» і будемо рухатись до церкви Анни. Перекриття дороги триватиме до 2 год, адже треба встановити також відповідні дорожні та інформаційні знаки. Ми залишимо мінімальний проїзд, аби машини, які припарковані на ділянці дороги, могли виїхати. Завтра розпочинаємо роботи з демонтажу хідників і контактної мережі», - розповів Борис Вільгуцький, представник підрядної організації «Онур».

Нагадаємо, ремонт вул Городоцької на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус» триватиме орієнтовно до листопада. Роботи виконує фірма «Онур». У зв’язку з ремонтними роботами, змін у схемах руху зазнає міський електротранспорт та автобусні маршрути.

Львівська міська рада просить вибачити за незручності, пов’язані з ремонтом доріг. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...