• Головна
  • У Львові до проблеми з Грибовицьким сміттєзвалищем привертають увагу оголеним тілом (ФОТО)
Вихід є – еротика на смітнику
10:54, 22 червня 2013 р.

У Львові до проблеми з Грибовицьким сміттєзвалищем привертають увагу оголеним тілом (ФОТО)

Вихід є – еротика на смітнику

Сайт 032 продовжує слідкувати за цікавинками, які з’являються у соціальних мережах. Неможливо було оминути таку фотосесію. Мабуть, це перші світлини еротичного характеру, зроблені в такому незвичному, для краси, місцю.

 «Чоловіків завжди приваблювало жіноче тіло. Оголене тіло приваблювало ще більше ніж одягнене. Деяким чоловікам навіть байдуже чи гарне це тіло. Просто жінка. Просто гола. От і добре. Стрип-клуби доказ моїм словам. А якщо є проблема, на яку чиновники закривають очі? Вони просто не хочуть бачити проблему. Як змусити їх побачити цю проблему? Вихід є – еротика на смітнику», - такі роздуми одного з львівського блогерів.

Ці фото випадково знайшов у соціальній мережі. Їхній автор – Оля Мрувка.

erotyka_nju_smittezvalishe-4-640x426

 

 Фотосесія відбулась на Грибовицькому сміттєзвалищі. Воно працює з 1956 року, займає близько 40 гектарів землі. Це Грибовицьке сміттєзвалище входить до переліку 100 екологічно небезпечних об’єктів України і є третім за висотою в світі. У липні 2006 року сміттєзвалище мали офіційно закрити на підставі постанови Державної санепідеміологічної служби України. Рішення про закриття небезпечного звалища було прийняте ще 2006 році, але досі питання вивозу, утилізації та переробки сміття міста не вирішено.

grybovycke_smittezvalishe-1-640x426

 

 

grybovycke_smittezvalishe-3-640x426

 

 

Як на мене, то дівчина знайшла правильний підхід для висвітлення проблеми екології. Адже такий спосіб привертає увагу. Люди по різному відгукуються про ці фото, але відгукуються і це головне. Отже є ефект.

erotyka_nju_smittezvalishe-6-640x960

 

 

«У моєї бабусі є земельна ділянка недалеко від сміттєзвалища, вона там щороку садить городину. Аргументи, що це не варто їсти, на неї ніколи не впливали, як і на сотні таких пенсіонерів. Окрім того наскільки мені відомо - майже в кожному будинку в селі є раково хворі люди. А щодо забруднень води в місцевих колодцях я вже взагалі мовчу. Пластикові струмки впадають в пластикові озерця, далі у підземні води і людські криниці. А бездіяльність чиновників просто вбиває», - розповіла фотограф.

Оля розповіла, що моделей знайшла без особливих проблем.

erotyka_nju_smittezvalishe-7-640x960

 

"Написала в мережі, що шукаю дівчат для зйомки ню, але обличчя їхні не видно буде. Того ж дня знайшлись дві дівчинки. Одна з них спеціально приїхала з Одеси. Наступного дня ми поїхали на сміттєзвалище. По дорозі мій друг водієм маршрутки передав противогази. При чому їх був цілий мішок. На питання: де взяв стільки? – відповів: військова таємниця".

"Мій майбутній чоловік прихопив з собою лопату та поїхав з нами. Придумали, що як буде нас хтось зупиняти, скажемо, що йдемо на присадибну ділянку. Але жодного охоронця чи працівника сміттєзвалища ми так і не побачили. Однак, як тільки дівчата перевдяглись у халати і зайшли на територію, я подумала, що нічого в нас не вийде й потрібно звідти втікати, причому чим швидше, тим краще. Там було повно бомжів, котрі порпались в горах сміття, а навколо них бігали зграями пси. Дівчата роздягнулися - пси почали лаяти, бомжі щось кричати, сміятись. Страшно було - не те слово. Під ногами лазили щурі, таргани" - згадує дівчина. Зйомка тривала близько години.

"І лопата наче стала в пригоді. Весь час мій хлопець ходив з нею довкола. Бомжі нас не рухали, згодом навіть перестали звертати увагу, лише пси бігали неподалік. Але якось ми впоралися, емоції переповнювали ще довго" - додає Мрувка.

«Я б назвав цей жанр пост апокаліптичне ню. Саме апокаліпсис мені нагадують ці потьоки розплавленого пластику й дівчата у протигазах. Тут гарно скомпонована відкритість й природність у жіночих тілах й у той же момент бруд та зараза, яку самі ж люди творять. Весь цей бруд – це і є людське суспільство, його обличчя», - пише блогер.

grybovycke_smittezvalishe-2-640x426

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...