• Головна
  • Відновлювати спортивні майданчики почали у личаківському районі
11:47, 22 червня 2013 р.

Відновлювати спортивні майданчики почали у личаківському районі

У Львові стартувала соціальна кампанія «Відновимо спортивний майданчик разом». Вже сьогодні працівники управління молоді, сім’ї та спорту спільно з ЛКП «Спортресурс» упорядковують спортивний майданчик на вул. Й. Сліпого, 33 у Личаківському районі. Тут фарбують лавки та спортивні конструкції, прибирають територію, встановлюють нові урни для сміття, а також замінять баскетбольні щити.  Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Перший майданчик, який упорядкують у рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом», розташований за адресою: вул. Й. Сліпого, 33 у Личаківському районі міста. Наступний розміщений на вул. Винниченка у центрі Львова.

 

«У Львові є багато спортивних майданчиків. На превеликий жаль, вони є у занедбаному стані. Ми вирішили силами управління молоді, сім’ї та спорту, а також підприємців, до яких ми звертаємося, відновити їх.

Ми отримали фарби, нові смітники. Також тут встановлять новенькі баскетбольні щити. Стіни навколо майданчика розмалюють на спортивну тематику. Ми тут фарбуємо, прибираємо – хочемо показати мешканцям, що насправді це може зробити будь-хто. Тобто, ті люди, які живуть у цьому мікрорайоні, можуть не чекати, поки хтось зробить це за них, а відновити майданчик разом.

 

Вирішили почати з вул. Й. Сліпого. Тут не було баскетбольних кілець і сіток. А хочеться, щоб сюди приходила молодь, грала у баскетбол, футбол, і сміття викидали у смітники, а не на землю», - зазначає Віра Макар, в. о. начальника відділу спорту ЛМР.

Відновлення майданчика на вул. Й. Сліпого здійснюють за кошти спонсорів. На нові баскетбольні щити знадобилося близько 5 тис. грн. Також тут встановили нові смітники.

 

«Працівники ЛКП, яке обслуговує будинки та територію у цьому мікрорайоні, побілять стіну, яку потім наші волонтери, графітери, розмалюють на спортивну тематику», - додає Віра Макар.

Нагадаємо, на балансі ЛКП «Спортресурс» є 15 майданчиків площею від 500 до 1500 кв. м, які відновлять у рамках соціальної кампанії управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...