• Головна
  • Сьогодні львівський транспорт курсуватиме зі змінами
10:40, 22 червня 2013 р.

Сьогодні львівський транспорт курсуватиме зі змінами

У зв’язку з проведенням Leopolis Grand Prix, в суботу з 10:00 год. і до 18:00 год. закриють вул.Стрийську на ділянці від Стрийського ринку і до Монументу слави, вул.Гвардійську та Вітовського і частину пл.І.Франка. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Відтак, внесено зміни у рух громадського транспорту. Так, на час проведення заходу трамваї №3, 4, 5, 11 не курсуватимуть. Трамвай №6 курсуватиме з вул.Липинського на вул.Шевченка. Трамваї №1 та №9 курсуватимуть з залізничного вокзалу через центр до вул Вахнянина.

Рух автобусів буде організовано за такими схемами: маршрути №3а, 18, 35, 44 курсуватимуть по вул.Стуса – Панаса Мирного, автобуси №24, 43, 45 – по пр.Свободи, №30 – по вул.Підвальній у прямому та зворотному напрямку, №48 – від пр.Свободи по пл.Соборній – вул.Шухевича – вул.Кн.Романа – вул.Дорошенка – вул. Вербицького.   

Нагадаємо, сьогодні у Львові розпочинається фестиваль ретро-автомобілів. Як інформують у Галицькій районній адміністрації, зранку закрито ліву сторону пр.Свободи від Оперного театру до вул.Дорошенка. Відтак, організовано реверсний рух по правій стороні пр Свободи. Прохання до усіх водіїв, по можливості, обмежити сьогодні заїзд приватним транспортом в центр міста. Рух в центрі міста ускладнений.

Проїзд по вул.Гнатюка та вул.Дорошенка відкритий.

Відтак, організатори Leopolis Grand Prix просять мешканців обмежити заїзд приватним транспортом в центр міста та на вулиці проведення змагань.

Більше інформації - тел. 0504315584 (Христина Шабат).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...