• Головна
  • На Львівщині підготували 140 нових інструкторів дитячо-юнацького туризму (ФОТО)
10:22, 22 червня 2013 р.

На Львівщині підготували 140 нових інструкторів дитячо-юнацького туризму (ФОТО)

140 представників молоді Львівщини поповнили ряди організаторів спортивного туризму та інструкторів дитячо-юнацького туризму, отримавши відповідні дипломи за підсумком проходження навчального курсу, що тривав з 20 лютого до 21 червня 2013 року. Про це інформує Львівське обласне управління Комітету з фізичного виховання та спорту.

 В межах навчальної програми, організованої Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з Львівською міською федерацією спортивного туризму представники молоді Львівщини віком від 18 до 35 років прослухали 182 години лекційних та практичних занять, зокрема вивчили правила проведення туристських подорожей з учнівською та студентською молоддю, принципи підготовки спорядження для походів, організації безпечного та здорового харчування, а також особистої гігієни туриста. В межах лекційного курсу слухачам семінарів розповіли про долікарську допомогу у поході, техніку безпеки при здійсненні довгих мандрівок, страхування і самострахування, допомогли вивчити основи топографії та орієнтування на місцевості, а також техніку подолання природних перешкод під час походу тощо.

 Навчальна програма містила і практичну підготовку, зокрема усі слухачі стали учасниками подорожей, організованих Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Серед таких варто виділити тренувальні виїзди зі скелелазіння до Чортових скель у Винниках, участь у XX відкритому чемпіонаті Львівщини зі спортивного туризму  „Кубок Карпат 2013” та підсумковому навчально-тренувальному поході Карпатами на відстань до 50 км за маршрутом  смт. Славське – гора Високий Верх (1242 м) – гора Чорна Ріпа (1285 м) – Зелемінський хребет (1265 м), гора Магура (1362 м), гора Стій (1677м), який тривав з 13 по 17 червня 2013 року.

 Усі слухачі, які успішно пройшли теоретичні навчання та практичні вишколи, отримали свідоцтва інструкторів дитячо-юнацького туризму та організаторів спортивного туризму, що сприятиме розвитку туристичного потенціалу Львівщини.

photo-instruktori_01

 

photo-instruktori_02

 

photo-instruktori_03

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...