• Головна
  • У Львові з’явилось Вуличне фортепіано (ФОТО, ВІДЕО)
16:42, 21 червня 2013 р.

У Львові з’явилось Вуличне фортепіано (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 21 червня у Львові, біля каплиці Боїмів, відбулось офіційне відкриття «Вуличного Фортепіано». Приурочене відкриття до Свята музики, яке щороку у світі відзначають цього дня.

DSC09934

 

Львів'яни та туристи такою ініціативою вельми задоволені. Зізнаються, що завжди хотіли заграти на фортепіано просто неба. « Я закінчую музичну школу і мрію вступати в консерваторію, - розповідає львів’янка Марина.- За час навчання завжди грала на фортепіано вдома чи в школі. А от спробувати виконати якусь композицію просто неба, та ще й коли усі прохожі слухають тебе - це для мене своєрідний виклик на професійність та новий досвід».

DSC09940

 

 

«Сьогодні у кожній країні, місті, навіть у нас вдома відзначають Свято музики. Приємно, що Львів придумав оригінальний спосіб святкування цього дня та подарував туристам та мешканців міста, крім концертів ще й Вуличне фортепіано», - ділиться враженнями турист Криштофор.

Зазначимо, вуличне фортепіано - соціальний проект, націлений на культурне зростання і об’єднання львів’ян. Безкоштовно зіграти на ньому може кожен охочий упродовж літа.

DSC09942

 

DSC09951

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...