• Головна
  • Львовом їздить маршрутка, яка ледь на колесах тримається
10:42, 20 червня 2013 р.

Львовом їздить маршрутка, яка ледь на колесах тримається

У соціальних мережах звичайні львів’яни оголосили війну маршрутчикам. Бруд у маршрутках, нецензурна лексика та неповага водіїв до пасажирів… А тут ще й бажання підняти проїзд до трьох гривень. На все це небайдужі львів'яни реагують миттєво.

За інформацією, що з’явилась у соціальній мережі, у Львові виявили несправну маршрутку, яка ледь на колесах тримається.

«Раджу уникати проїзду у автобусі "Богдан А091" із номерним знаком ВС 17 88 АА маршруту №29 (у рекламі "Яндексу"). Автобус технічно несправний! При навіть незначному навантаженні від дає крен на правий бік приблизно у 15 градусів. При їзді чути удари в районі задніх коліс. Сьогодні цей девайс мало не впав боком на трамвай №1128», - йдеться у повідомленні.

«Кілька днів тому бачив, як водій водить ту маршрутку. Ігнорує інших учасників руху (зокрема трамваї), їде на пішоходів на зебрах, на трамвайних зупинках під час висадки пасажирів із трамваїв нагло заїжджає в кишеню на тих пасажирів.

Бидлота неймовірна», - пише інший свідок їзди даної маршрутки.

За словами очевидців, дана маршрутка раніше їздила під №37, а зараз під №29. Подейкують, що студенти інституту фізкультури навіть мали конфлікт із водієм за жахливу їзду. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,73
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...