• Головна
  • Парламентський Комітет з питань свободи слова та інформації розгляне ситуацію з радіо ZIK
15:57, 19 червня 2013 р.

Парламентський Комітет з питань свободи слова та інформації розгляне ситуацію з радіо ZIK

Комітет ВРУ з питань свободи слова та інформації сьогодні під час свого засідання розгляне ситуацію із блокуванням роботи «RADOILIFE» на частоті 107,2 FM у Львові та області, яке на початку травня взяв в управління медіа-холдинг ZIK. Два тижні радіо виходило в ефір, та попри це вже 5 червня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення України анулювала його ліцензію на мовлення.

Журналісти медіа-холдингу назвали рішення Нацради цинічним та вкрай упередженим. Тоді ж на підтримку радіо ZIK виступили партії  «УДАР» та «Батьківщина», депутати Львівської міської ради, які проголосували за звернення до Нацради із вимогою припинити блокування роботи «RADIOLIFE».

На засіданні Комітету про ситуацію, в яку потрапило радіо ZIK, доповідатиме народний депутат, керівник підкомітету з питань телебачення і радіомовлення Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформації Микола Княжицький. Медіа-холдинг ZIK представлятимуть його генеральний директор Дмитро Добродомов та виконавчий директор Андрій Кісера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...