• Головна
  • Львівська облрада вимагає від Кабміну понад 6 млн грн на погашення заборгованості по дорогах
17:00, 18 червня 2013 р.

Львівська облрада вимагає від Кабміну понад 6 млн грн на погашення заборгованості по дорогах

Депутати Львівської обласної ради прийняли рішення звернутися до Кабінету Міністрів України щодо погашення зареєстрованої кредиторської заборгованості за виконані роботи з ремонту доріг. За таке рішення проголосували 75 депутатів.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 липня 2012 року  Львівській області з Державного фонду регіонального розвитку було виділено на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності 15 млн грн, які були перераховані в повному обсязі.

У той же час, через непроведення у 2012 році органами державної казначейської служби платежів щодо незахищених статей видатків бюджету, кошти в сумі 13,714881 млн грн були повернуті до Державного бюджету. Це  призвело до виникнення кредиторської заборгованості на суму 6,524260 млн грн. Станом на сьогодні кошти на погашення кредиторської заборгованості за виконані роботи не надійшли.

Підрядні організації, які виконували ремонтні роботи на дорогах, звертаються із позовними заявами в судові інстанції для відшкодування кредиторської заборгованості та відмовляються виконувати в подальшому будь-які роботи. Тому Львівська обласна рада звертається до Кабінету Міністрів з вимогою перерахувати 6,524260 млн гривень на погашення зареєстрованої кредиторської заборгованості за виконані роботи з ремонту комунальних доріг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...