• Головна
  • За легалізацію найманих працівників, до казни додали десять мільйонів гривень
14:33, 18 червня 2013 р.

За легалізацію найманих працівників, до казни додали десять мільйонів гривень

За 5 місяців цього року фахівці Міндоходів Львівщини провели 232 перевірки фізичних та юридичних осіб з питань дотримання законодавства про працю. Порушення встановлені у кожному випадку, донараховано 9,9 млн. грн. податків та штрафних санкцій. Про це інформує прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Серед виявлених порушень переважали неутримання, недоутримання та неперерахування (або несвоєчасне перерахування) до бюджету податку на доходи фізичних осіб із сум заробітної плати.

Зафіксовано 45 виплат під виглядом надання додаткових благ, 44 випадки неправомірного надання податкової соціальної пільги, 12 виплат заробітної плати за рахунок необлікованих «тіньових коштів» тощо. Про виявлені у ході перевірок порушення при виплаті зарплати до органів прокуратури передано 19 матеріалів.

Завдяки належно організованій взаємодії правоохоронних та контролюючих органів та комплексному підходу до питання легалізації зайнятості органами Міндоходів виявлено факти використання праці 1642 неоформлених працівників. До державної реєстрації залучено 1277 фізичних осіб, додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб склали понад 1,2 млн. гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...