• Головна
  • У Львові тривають «Майстерні міста» для дітей (ФОТО)
14:00, 15 червня 2013 р.

У Львові тривають «Майстерні міста» для дітей (ФОТО)

Мистецька майстерня «Драбина», в рамках проекту «Майстерня міста», проводить драматургічні майстер-класи для дітей та підлітків «Місто і його райони: Центр, Збоїща, Підзамче, Сихів, Левандівка». Про це інформує прес-центр Львівської міськради.

majsternia_mista_drama1

 

За чотири дні майстер-класів, які відбуваються на площі Ринок, юні драматурги напишуть п’єси про життя у своїх районах. Результати своєї творчості діти представлять у вигляді сценічних читань у неділю, 16 червня, o 16.00 та о 17.30 год.

majsternia_mista_drama2

 

Майстер-класи проводять професійні драматурги з Херсону: Микола Гоманюк – кандидат соціологічних наук, драматург і режисер, автор низки документальних п’єс та вистав, та Євген Марковський – драматург, актор, учасник драматургічного семінару театру «Ройал Корт» (Лондон), лауреат фестивалю «Тиждень актуальної п’єси» та ІІІ Конкурсу сучасної драматургії «Драма.UA». Заняття спрямовані на розвиток творчих здібностей, акторської майстерності, навичок з написання п’єс, а також на краще знайомство з різними частинами Львова. 

majsternia_mista_drama3

 

Драматургічні майстер-класи у «Майстерні міста» здійснюються за підтримки проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини м. Львова».

Координатор проекту - Оксана Данчук, тел. 096-405-47-22

majsternja mista web

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...