• Головна
  • На Львівщині визначили кращого командира роти (ФОТО)
17:14, 14 червня 2013 р.

На Львівщині визначили кращого командира роти (ФОТО)

У військових частинах 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України фінішував перший етап конкурсу серед командирів підрозділів, у якому за звання кращого командира роти, або батареї змагалися понад 200 офіцерів. Про це 032 інформує медіа-центр МО України.

Подібні змагання проводяться щорічно. Їхня мета – визначити найбільш підготовлених офіцерів з числа командирів різних рівнів, починаючи від первинних офіцерських керівних посад й завершуючи командиром полку, для просування їх на вищі посади, або скерування на навчання.

«Командири військових частин та окремих підрозділів прагнуть, щоби кожен офіцер вважав участь у цьому конкурсі справою своєї професійної гідності. Адже налаштування на перемогу дозволяє підвищити зацікавленість офіцерів у поглибленні свого професійного рівня, виробити тверді практичні навики в оволодінні озброєнням і військовою технікою, організації бою і його всебічному забезпеченні. До того ж і приз доволі ласий – реальна можливість обігнати своїх колег у кар’єрному плані», – говорить командир 51-ї окремої механізованої бригади 13АК полковник Володимир Яцків, підлеглі якого також брали участь у цьому змаганні.

Найбільше учасників було у категорії механізованих та танкових підрозділів. У конкурсному завданні чотири основних пункти: тактична підготовка із внесенням питань по видах забезпечення, вогнева підготовка, водіння бойових машин та фізична підготовка. До того ж, іспит з кожного предмета складався з двох частин: теоретичної  і практичної. Змагаючись у знанні теорії, конкурсанти мали надати вичерпні відповіді на п’ять питань з предметів, що виносились на конкурс.

У фінал потрапили близько 20 військовослужбовців, здебільшого  – у званні «капітан».

1drog

 

1volyn

 

2 volyn

 

2drog

 

3drog

 

3volyn

 

4drog

 

4volyn

 

5drog

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...