• Головна
  • «Живи, як у кіно»: у Львові стартувало будівництво нового ЖК з басейном і терасами
Новини компаній
17:00, 1 лютого 2022 р.

«Живи, як у кіно»: у Львові стартувало будівництво нового ЖК з басейном і терасами

Новини компаній

На вулиці Любінській, де раніше був розташований кінотеатр, стартувало будівництво житлового комплексу бізнес-класу.

Девелопер обʼєкта — компанія «Нова Оселя», відома будівництвом житлових комплексів «Пагорби Малоголосківські», Safe Town та заміського комплексу поблизу села Липники — «Липові Роси».

«Живи, як у кіно»: у Львові стартувало будівництво нового ЖК з басейном і терасами, фото-1

ЖК Cinematic складається з пʼяти продуманих секцій різної поверховості (6, 7, 10, 12). Проєкт передбачає два рівні комерційних площин, басейн та спільну терасу для мешканців будинку. Також у продажі є квартири з індивідуальними терасами. Здача ЖК Cinematic запланована на ІІ квартал 2024 року.

«Живи, як у кіно»: у Львові стартувало будівництво нового ЖК з басейном і терасами, фото-2

«ЖК Cinematic — це камерний обʼєкт, менший комплекс у порівнянні з тими, які зараз будуються у Львові та інших великих містах, — розповідає маркетологиня компанії «Нова Оселя» Світлана Солоха. — Майбутнім мешканцям ми пропонуємо якісне житло у зручній локації, яка має свою історію. Квартири в ЖК Cinematic ідеально підійдуть для сімей з дітьми, адже поруч є школа, а також будується дитячий відпочинковий простір зі скейт-парком».

Концепція ЖК Cinematic «Живи, як у кіно», розроблена дизайн-студією Bambuk. При розробці концепції однією з цілей було підкреслити історичну локацію, а саме — місце колишнього кінотеатру.

Як і в ЖК Safe Town від компанії «Нова Оселя», який будується на перетині вулиць Кульпарківської та Садової, в Сinematic передбачаються два типи опалення: індивідуальне та котельне.

«Друга секція та частково третя будуть опалюватися через систему дахової котельні. Мешканці квартир із таким опаленням матимуть індивідуальний тепловий пункт для регуляції температури в приміщенні. Перша, частково третя, четверта та шоста секції з індивідуальним опаленням: в цих квартирах встановлюються двоконтурні газові котли, радіатори», — зазначає менеджерка компанії Олена Петриченко.

«Живи, як у кіно»: у Львові стартувало будівництво нового ЖК з басейном і терасами, фото-3

Довідка:

Компанія «Нова Оселя» — будівельна компанія, яка працює на ринку з 2005 року. Станом на зиму 2022 року компанія має 19 зданих об’єктів (з 2010 року), 5 у процесі будівництва та 1 об’єкт заміського типу.

Компанія орієнтується на прогресивні засади будівництва та застосування інноваційних технологій.

Компанія “Нова Оселя” активно інвестує у повний виробничо-комерційний цикл: від пошуку та генерації ідей, розробки власних проєктів — до здачі готових об’єктів “під ключ”.

Концепція ЖК Cinematic «Живи, як у кіно», розроблена дизайн-студією Bambuk. При розробці концепції однією з цілей було підкреслити історичну локацію, а саме — місце колишнього кінотеатру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...