• Головна
  • Гриценко у Львові: про єдиного кандидата від опозиції та Януковича «forever»
16:23, 13 червня 2013 р.

Гриценко у Львові: про єдиного кандидата від опозиції та Януковича «forever»

Єдиний шанс на перемогу опозиції у президентських виборах  - висунути одного кандидата ще у першому турі. В іншому випадку – чинний президент Віктор Янукович безперешкодно переможе. Про це сьогодні на прес-конференції у Львові заявив нардеп, лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко.

«Ми не поділяємо думку, що треба йти в першому турі розчепіреними пальцями: вперед, геть усі на вибори, а там народ розбереться! І не розбереться, і не дадуть розібратися. 10 чи 15 кандидатів завершиться одним: Янукович forever», - пояснив позицію своєї партії Гриценко.

Водночас, на думку А.Гриценка, за відсутності єдиного кандидата в другому турі з Януковичем змагатимуться Симоненко або Тягнибок. І Янукович гарантовано переможе.

«Янукович дуже сильний суперник. Він сконцентрував весь адміністративний, судовий, силовий, фінансовий ресурс. Він може за півроку почати підвищувати зарплати-пенсії всім, аби народ за нього голосував. Він має доступ до центральних каналів, неспівставний з опозицією, може нарощувати тему фашизму-антифашизму і довести до точки кипіння. Боротися з таким дуже сильним кандидатом розчепіреними пальцями – це стратегія поразки», - переконаний Гриценко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...