• Головна
  • У Львові до Дня медпрацівника відслужили Божественну Літургію (ФОТО)
15:17, 13 червня 2013 р.

У Львові до Дня медпрацівника відслужили Божественну Літургію (ФОТО)

З нагоди Дня медичного працівника, 12 червня, у Архикатедральному Соборі святого Юра відбулась Архиєрейська Божественна Літургія за участю Архиєпископа і Митрополита Львівського владики Ігоря. Про це повідомили у прес-службі Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.

У спільній молитві взяли участь представники медичних закладів, духовенство собору, випускники першої сертифікованої програми Українського Католицького університету «На службі охорони життя».

Inkh6F

 

«Нехай Ваші душі завжди будуть чисті, а тіла променіють здоров’ям», - побажав владика Ігор, від час спільної молитви за медичну громаду Львівщини, і наголосив на відповідальності медиків за збереження людського життя. Закликав до сумлінного виконання своїх обов’язків.

Владика Ігор відзначив подяками найкращих медиків Львова та області.

Духовенство вважає, що підтримка працівників і пацієнтів закладів охорони здоров’я є надзвичайно важливою. Саме тому три роки тому було підписано угоду про співпрацю між Курією Львівської архиєпархії УГКЦ, Департаментом охорони здоров’я та Львівською міською організацією професійної спілки працівників охорони здоров’я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...