• Головна
  • У Львові чоловік вдома склеїв фіктивну довідку для суду
17:52, 12 червня 2013 р.

У Львові чоловік вдома склеїв фіктивну довідку для суду

25-річний житель Львова вирішив обдурити працівників міліції і навіть суду. Чоловік за допомогою копіювальної техніки підробив довідку про відбуте покарання у вигляді громадських робіт, яке йому присудили за вчинену крадіжку. Про це 032 повідомили  у прес-центрі  ГУ МВС України у Львівській області.

Все почалося ще у 2012 році. За вчинену тоді крадіжку, в одному зі судів міста Львова 25-річному чоловікові присудили громадські роботи терміном на 120 годин. Однак, замість того, аби виконати це рішення, львів’янин не відбув призначеного покарання, а натомість скоїв інший злочин, передбачений статтею 289 ККУ – незаконне заволодіння транспортними засобами. Поцупивши автомобіль «ЗАЗ», зловмисник, будучи у стані сп’яніння, вирішив прокататися вулицями міста, де його і впіймали охоронці правопорядку. 

 І у цьому році чоловікові довелося давати пояснення суддям, які розглядали кримінальне провадження за фактом автокрадіжки. І, коли ті довідалися, що ще недавно молодика притягували до відповідальності, присудивши йому громадські роботи, то затребували довідку про виконання цього вироку суду.

Зловмисник вирішив схитрувати. Прийшовши до працівників Кримінально-виконавчої інспекції та попросивши довідку про призначене покарання, чоловік  отримав її. Однак, на документі було вказано, що покарання у вигляді громадських робіт останній не відбув.

Відтак чоловік пішов додому, де за допомогою копіювальної техніки, ножиць та клею підробив новий документ, який свідчив, що призначене за вчинену крадіжку покарання він таки відбув.      

 Згодом з’ясувалося, що фігурант кримінального провадження надав в органи правосуддя підроблений документ. Порушення передбачає покарання у вигляді накладення штрафу до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...