• Головна
  • У Львові кав’ярні захоплюють пішохідні зони
10:51, 12 червня 2013 р.

У Львові кав’ярні захоплюють пішохідні зони

До редакції 032 прийшов лист, у якому пані Антоніна скаржиться на власників одного з львівських кафе, які розширили власну територію за рахунок пішоходів.

«На вулиці Бойчука, біля супермаркету "Барвінок" (Бойчука,38) є кафе «Котигорошок». Цього літа власники розширили свої володіння за рахунок пішоходів, зробивши літній майданчик на тротуарі. В минулому році вони на тротуарі зробили автостоянку. Зараз свої столики обгородили рясним тином, і лишилось матусям з колясочками, дідам, бабам та решта пішоходам обходити цей оазис по дорозі. На Бойчука зараз дуже активний рух автомобілів. Цікаво, чи щось відомо «сімейному кафе» про «червону лінію» забудови, чи усвідомлює, що у нього під носом може трапитись нещасний випадок?», - йдеться у повідомленні обуреної львів'янки. 

Нагадаємо, що більшість львівських кав’ярень мають так звані літні майданчики, які дійсно перекривають частину пішохідної зони, чим заважають звичайним перехожим. Однак львівська влада закриває на це очі та дає щорічні дозволи. Обурюють схожі випадки? Пишіть нам у редакцію. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...