• Головна
  • Львівські заньківчани покажуть виставу за повістю Марії Матіос
10:15, 12 червня 2013 р.

Львівські заньківчани покажуть виставу за повістю Марії Матіос

Мешканці міста Львова та його гості матимуть унікальну можливість переглянути виставу «Мама Маріца дружина Колумба» за однойменною повістю Марії Матіос. Ця вистава не схожа на інші, адже створена із суміші акторського таланту, режисерського бачення та неймовірного слова відомої письменниці. Про це 032 повідомили у прес-службі театру імені Марії Заньковецької.

Лише два дні, а саме: 23 червня о 18:00 та 24 червня о 19:00 на Камерній сцені Національного театру ім. М. Заньковецької актори презентуватимуть чуттєву історію про жіночу долю, про жіноче щастя та біль.

Глядач, приходячи на виставу, шукає те, що було б йому близьким. Так ось – ця постановка шукає близькості зі своїми глядачами, адже сумна і досить важка життєва драма головної героїні розказана дуже світло та натхненно. У моменти відчаю віє позитивом, у моменти щастя здається, що перевертається світ – усе, як і в житті, а може і ні…

На прем’єрі вистави, яка відбулася взимку, була присутня Марія Матіос. Важко забути ті гарячі слова, які лилися з її уст. Враження одне – вистава неймовірна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...