• Головна
  • Львів перетвориться на великий оркестр
10:36, 10 червня 2013 р.

Львів перетвориться на великий оркестр

У п’ятницю, 21 червня, місто вперше приєднається до світової музичної події – Свята музики. Відтак, на вулицях Львова у найрізноманітніших локаціях відбуватимуться безкоштовні живі концерти аматорських гуртів та професійних музикантів. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Управління культури закликає усіх, хто володіє грою на будь-якому музичному інструменті, зробити у цей день подарунок мешканцям рідного міста.

День Музики відбудеться просто неба – на вулицях, площах, у скверах, парках. Це нагода відкрити місця, які не є традиційними концертними майданчиками.

«Ми хочемо закликати музикантів у цей день зробити подарунок місту. Потрібно не хотіти виступати лише на площі Ринок, а зрозуміти, що місто є набагато більше і ширше, і вийти зі своєю музикою до людей. Цілком можливо, що саме там вони знайдуть дуже вдячну публіку. Люди прийдуть туди, де буде звучати музика. Велике прохання до музикантів подумати не тільки про свій PR, а про місто, як про великий дім, де може і повинна зазвучати їхня музика», - говорить Ірина Магдиш, заступник начальника управління культури ЛМР. 

Карта виступів постійно оновлюється тут

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...