• Головна
  • У Львові можна буде поблукати у лабіринті дзеркальних ілюзій
18:33, 8 червня 2013 р.

У Львові можна буде поблукати у лабіринті дзеркальних ілюзій

У понеділок, 10 червня, соціальні фахівці проведуть захід «В нашій дружбі – наша сила» для дітей із кризових сімей Сихівського району, який відбудеться за адресою вул. Щирецька,36. Тридцять дітей із кризових сімей візьмуть участь у розвиваючих іграх та відвідають єдиний у Західній Україні лабіринт дзеркальних ілюзій. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Також працівники розважального центру розкажуть юним відвідувачам про життя тварин у зооцентрі «Веселі звірята» та познайомлять діток з ними.

«Спільні розвиваючі ігри допомагають сформувати у дитини навички позитивного спілкування, покращити психоемоційний стан та навчити цінувати любов і дружбу. Саме тому, у Міжнародний день дружби, ми хочемо, щоб діти, батьки яких переживають життєві складнощі, за допомогою розваг, спілкування та навчання змогли самовиразитись, стати впевненими у собі, знайти нових друзів та наповнити свій кругозір щасливими емоціями та захопленнями», - говорить Максим Годяк, начальник відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
42,98
43,02
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...