• Головна
  • До Дня Незалежності у Львові оголошено конкурс благоустрою
17:43, 8 червня 2013 р.

До Дня Незалежності у Львові оголошено конкурс благоустрою

Шевченківською районною адміністрацією Львівської міської ради за підтримки корпорації «Екодім» проводиться конкурс з покращення благоустрою «Місто – комфортне для життя». Для участі в конкурсі запрошуються мешканці району, громадські організації, підприємства, організації та установи. Інформує прес-служба Львівської міськради.

Метою проведення конкурсу є підвищення ініціативи мешканців району, підприємців, громадських організацій, установ та організацій та покращення взаємодії між ними та підприємствами житлово-комунального господарства району у вирішенні питань покращення утримання житлового фонду, прилеглої до нього території, підвищення культури побуту, дотримання правил спільної життєдіяльності, благоустрою та озелененню, здійснення заходів силами мешканців, спрямованих на благоустрій території м. Львова, а також приведення у належний стан прибудинкової території, в тому числі дитячих та спортивних майданчиків.

Заява учасника подається до 10 серпня поточного року, нагородження переможців відбуватиметься на урочистостях району з нагоди святкування Дня Незалежності України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...