• Головна
  • Дні Львова в Тбілісі тривають (ФОТО)
16:48, 7 червня 2013 р.

Дні Львова в Тбілісі тривають (ФОТО)

У грузинській столиці тривають Дні Львова. Сьогодні  заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів зустрівся з туристичними компаніями, авіакомпаніями та рестораторами Грузії, аби розповісти про туристичну привабливість міста, основні бренди та його історію. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

На зустрічі були присутні 11 туроператорів Тбілісі. Зазначимо, львів’ян приймала перша заступниця міського голови Тбілісі Севдія Угрехалідзе.

«Львів – дружнє для нас місто. Дні Львова в Тбілісі – добрий захід, присвячений обміну досвідом між містами в сферах сервісу, туризму, менеджменту, маркетингу. Ми дуже раді цьому заходу. Це запорука ще кращої співпраці між нами. Для Львова пріоритетом розвитку міста є туризм. Ми готові перейняти цей досвід у львів'ян», - зазначила Севдія Угрехалідзе, перша заступниця мера Тбілісі.

 «Влада спільно з містом розробила стратегію розвитку міста, і одним з пріоритетів є туризм. Ми спільно працюємо над розвитком цього напрямку та збільшенням кількості туристів у Львові. Львів сьогодні – це близько 1000 ресторанів. Це ресторанна столиця України. Перший спільний продукт, який ми хочемо організувати разом після цього проекту - свято тбіліського дворика у Львові», - говорить ресторатор Вардкес Арзуманян.

Нагадаємо, також в рамках промоційної акції «Дні Львова в Тбілісі» протягом тижня усім мешканцям та гостям міста роздаватимуть міні-запрошення у Львів –листівки «Welcome to Lviv».

lviv u tbilisi

 

lviv u tbilisi (1)

 

lviv u tbilisi (2)

 

lviv u tbilisi (3)

 

lviv u tbilisi (4)

 

lviv v tbilisi

 

tbilisi

 

tbilisi1

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...