• Головна
  • Діти Львова отримали апарат для лікувальних коктейлів (ФОТО)
Новини компаній
14:27, 6 червня 2013 р.

Діти Львова отримали апарат для лікувальних коктейлів (ФОТО)

Новини компаній

В рамках ІІІ Фестивалю Писанок відбувся благодійний збір коштів для придбання двох апаратів киснево-синглетної терапії для Міської дитячої клінічної лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, 4. Як повідомив головний лікар Міської дитячої клінічної лікарні Ноухаумед Дмитро Квіт, завдяки цим приладам зможуть оздоровити та посилити імунітет усім маленьким пацієнтам. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Нічого кращого в житті немає, ніж зробити комусь добро. Це обладнання, яке подарували організатори фестивалю, є великим добром для наших маленьких пацієнтів.  Тепер завдяки цим апаратам  кисневого лікування, крім традиційних способів лікування, діти будуть мати ще й оздоровлення та покращення лікувального процесу нетрадиційним шляхом -  у вигляді пінного коктейлю чи морозива», - зазначає Дмитро Квіт.

medychni prylady dla dytiachoi likarni (1)

Апарат може робити пінні лікувальні коктейлі для великої кількість людей одночасно. З одного каналу виходить близько 30 склянок (200 мл) пінки з 800 г суміші. Такий спосіб лікування активним киснем є корисним при цукровому діабеті, ожирінні, сприяє відновленню організму після операційних втручань, відновленню кісткової тканини при переломах чи ортопедичних порушеннях, активує імунний захист організму дитини.

«Ці апарати призначені для приготування синглетно-кисневої суміші шляхом активації пари дистильованої води ультрафіолетовим випромінюванням в постійному магнітному полі і додаткової активації оптичним потоком червоного спектру. Окрім того, ще виділяється оксид азоту, який впливає на імунітет та тонус судинної стінки. Тобто ми маємо і активний кисень, і вільний азот, які вже готові вступати в реакцію в усі біохімічні процеси, які відбуваються в організмі. В результаті пацієнт швидше одужує та посилює свій імунітет. Також вільний кисень запобігає розвитку всіх автоімунних процесів. Усі алергічні захворювання набагато краще піддаються лікуванню, а також можна запобігти їхньому виникненню», - розповіла Машталер Наталія, завідувач відділення реабілітації Міської дитячої клінічної лікарні.

medychni prylady dla dytiachoi likarni (2)

«За час мого перебування в лікарні я кожного дня п’ю ці коктейлі. Вони мені дуже подобаються, обожнюю зі  смаком яблука. Готовий їх приймати і вдома, щодня», - ділиться враженнями від коктейлю десятирічний Орест, пацієнт Міської дитячої клінічної лікарні.

medychni prylady dla dytiachoi likarni (3)
medychni prylady dla dytiachoi likarni
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...