• Головна
  • У понеділок у Львові не буде курсувати тролейбус №25, а три автобуси змінять маршрути
10:52, 5 грудня 2021 р.
Надійне джерело

У понеділок у Львові не буде курсувати тролейбус №25, а три автобуси змінять маршрути

У понеділок, 6 грудня, на площі біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбудуться урочистості з нагоди відзначення 30-ї річниці Збройних Сил України.

У зв’язку з їх проведенням будуть перекриті вул. Героїв Майдану та вул. Стрийська (від вул. І. Франка до вул. Сахарова). Відтак будуть зміни у русі громадського транспорту, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Вул. Героїв Майдану буде перекрита в період з 09.00 до – 20.00 год, а вул. Стрийська (на проміжку від вул. І. Франка до вул. Сахарова) – з 09.00 до 14.00 год та з 16.00 до 22.00 год.

У зв’язку із проведенням урочистостей та святкового концерту, у понеділок, 6 грудня, тролейбусний маршрут № 25 не курсуватиме. Водночас автобусні маршрути об’їжджатимуть перекриті вулиці.

«На цій ділянці курсують три маршрути: № 3а, № 18 і № 57. Вони здійснюватимуть об’їзд закритої ділянки по вул. Чмол, вул. Козельницькій, вул. І Франка з виїздом на вул. Шота Руставелі. В такий спосіб вони курсуватимуть весь день, окрім періоду орієнтовно між 14.00 год. і 16.00 год, коли вул. Стрийська буде проїзною», - повідомив Орест Олеськів, керівник міського управління транспорту.

Читайте також: В понеділок у Львові буде обмежено рух транспорту по вулицях Стрийській та Героїв Майдану

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #рухтранспорту #обмеження #тролейбус№25 #автобуси #новиниЛьвова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали сайту 032.ua, пов'язані з минулим, теперішнім або майбутнім транспортної сфери міста Львова. Розповідаємо про те, як розвивався транспорт у Львові в минулому, що відбувається у цій сфері зараз та які плани у міських чиновників щодо покращення транспортної інфраструктури Львова.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...