• Головна
  • Будівництво куполів церков: де обрати булат для покрівлі у Львові, - ФОТО
Новини компаній
11:00, 11 січня 2022 р.
Надійне джерело

Будівництво куполів церков: де обрати булат для покрівлі у Львові, - ФОТО

Новини компаній

Купол церкви з листів булату є конструкцією, що видніється здалеку та привертає увагу своєю вишуканістю. Виготовлення його є трудомісткою роботою, тому вибір матеріалу має важливе значення. Популярним матеріалом для покрівлі куполу слугує кольорова листова нержавійка. Розповідаємо про переваги цієї продукції та де можна обрати листи з покриттям нітрид титану у Львові за доступною ціною. 

Щороку ринок будівельних матеріалів поповнюють все нові товари. Наразі серед різновидів металопрокату нержавіюча сталь у листах є однією з найбільш популярних, адже її вдало застосовують і на будівництві, і під час ремонтних робіт. 

Попит на листову нержавійку постійно зростає, тому ми вирішили з'ясувати характеристику та переваги цього матеріалу. Щоб це дізнатися, звернулися до представників львівської компанії - Будівельного дому "СІА", що виготовляє широкий асортимент кольорової нержавіючої сталі. 

Про листову нержавійку та які кольори можна обрати

У Будівельному домі "СІА" для початку пояснили, що нержавіюча сталь - високолегований сплав металу, у складі якого містяться певні хімічні домішки. Йдеться про хром (робить сталь несприйнятливою до іржі), молібден (допомагає нівелювати шкідливий вплив хлору) та нікель (спрощує виконання зварювальних робіт і формування). Ці характеристики свідчать про те, що це чудовий покрівельний матеріал.

Зокрема, матеріал широко використовують під час покрівлі церковних куполів, адже це не лише якісно та практично, але завдяки цьому купол стає справжньою окрасою споруди. Особливу роль відіграє різноманіття кольорів булату. 

Виробники Будівельного дому "СІА" реалізують ексклюзивний матеріал різних розмірів та кольорів. Можна обрати:

  • листи з покриттям нітрид титану під мідь;
  • листи з покриттям нітрид титану під золото;
  • листи з покриттям нітрид титану синього кольору;
  • листи з покриттям нітрид титану сірого кольору
  • листи з покриттям нітрид титану зеленого кольору

Саме ці кольори є одними із найпопулярніших на виробництві та їх часто використовують під час робіт. Публікуємо фото:

Окрім того, можете побачити, як застосовують на практиці покрівлю з "нержавійки". Завдяки кольоровому покриттю нержавійки купол церкви виглядає унікально та цікаво. 

Переваги матеріалу

Листи нержавіючої сталі мають багато переваг. Це універсальний матеріал, що використовують у будівництві та у якості декоративного елементу. Листова нержавійка відзначається доброю теплопровідністю; вона не горить, а при нагріванні майже не розширюється.

Термін експлуатації матеріалу становить близько 100 років та добре піддається монтажу. При цьому, не потребує фарбування. 

У Будівельному домі "СІА" зазначають, що під час виробництва кожен лист нержавійки проходить спеціальну обробку, а також для його зберігання забезпечують особливі умови. 

Якщо ви обираєте листи нержавіючої сталі, то є чудова можливість ознайомитися із широким асортиментом кольорів матеріалу від місцевих виробників на сайті Будівельного дому "СІА". Там зможуть допомогти та підібрати найкраще для вас рішення за оптимальною ціною. Компанія розташована неподалік кільця на Городоцькій у Львові - с. Бартатів на вул. Львівській, 6а. 

Можна зателефонувати (096 2255 256), або написати у Telegram, Viber, WhatsApp (063 7530 748). Ось також інструкція, як можна замовити: 

Як працює будівельний дім "СІА", Фото: dim-cia.com.ua

Як працює будівельний дім "СІА", Фото: dim-cia.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #покрівельний_матеріал #будівництво #булат #Будівельний_дім_"СІА"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...