• Головна
  • На Львівщині жінка на п’ять днів і без їжі залишила своїх неповнолітніх дітей: прокуратура відкрила справу
15:57, 3 червня 2013 р.

На Львівщині жінка на п’ять днів і без їжі залишила своїх неповнолітніх дітей: прокуратура відкрила справу

У Львівській області розпочато кримінальне провадження проти безвідповідальних батьків, які виховують своїх дітей в атмосфері насильства та жорстокості, а зовсім маленьких - залишають без догляду.

Для прикладу, прокуратурою Бродівського району до суду скеровано кримінальне провадження відносно матері, яка на 5 діб залишила замкненими у будинку без належних умов для проживання та продуктів харчування трьох своїх малолітніх дітей 2003, 2011 та 2012 років народження.

Водночас, в Миколаївському районні порушено кримінальне провадження відносно матері, яка не вживала жодних заходів для забезпечення належних умов проживання та харчування для свого 15-річного сина. Дитина ледь не померла через те, що вчасно не отримала належної  медичної допомоги.

Як повідомили в прокуратурі Львівської області, торік за злісне невиконання своїх батьківських обов’язків вісім осіб понесли кримінальну відповідальність. Загалом, на Львівщині мешкає понад 1300 дітей, які перебувають у сім’ях, які неспроможні або не бажають виконувати свої основні функції щодо виховання дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...