• Головна
  • У Львові провели флешмоб у День усунення насильства проти жінок, - ФОТО, ВІДЕО
16:15, 25 листопада 2021 р.
Надійне джерело

У Львові провели флешмоб у День усунення насильства проти жінок, - ФОТО, ВІДЕО

У Львові провели флешмоб з нагоди Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. 

Сьогодні, 25 листопада, у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, у Львові влаштували флешмоб "Не ламай калину!". Кореспондентка 032.ua пропонує переглянути фото та відео, як вона відбувалася. 

У рамках флешмобу учасники акції висадили саджанці калини, що є етнонаціональним символом української жінки. Захід провели у центрі міста біля пам'ятника Т. Шевченкові.

У Львові влаштували флешмоб "Не ламай калину!", Фото: 032.ua

У Львові влаштували флешмоб "Не ламай калину!", Фото: 032.ua

Цей флешмоб організували у межах щорічної Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства". Мета акції - привернути увагу суспільства до проблем подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, захисту прав жінок.

У пресслужбі Львівської міськради зазначили, станом на 1 листопада 2021 року у Львівській МТГ зафіксовано 4738 звернень про домашнє насильство. Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надає постраждалим послуги консультування, соціального супроводу, соціальної інтеграції та реінтеграції, соціальної адаптації.

Загалом у Львові уже працюють дві структури, які допомагають жінкам та матерям із дітьми, що постраждали від домашнього насильства: з липня 2020 року функціонують кризові кімнати та з вересня 2020 року – спеціальний притулок. 

Довідково. При Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді діє мобільна бригада соціально-психологічної допомоги людям, які перебувають у кризовій ситуації. Фахівці безоплатно надають оперативну і фахову допомогу тим, хто постраждав.

Гаряча лінія мобільної бригади з протидії домашнього насильства: 0 800 307 305. Гаряча лінія міського центру соціальних служб для підтримки львів’ян, які опинились у складних життєвих обставинах: 0 800 301 205. Відділ з питань сімейної політики управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики міськради - 032 235 4885. Управління "Служба у справах дітей" - 032 235 4040. 

Читайте також: Біля музею "Територія терору" відкрили вуличну виставку, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #насильство #акція #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...