• Головна
  • Де відсвяткувати Новий рік 2022 та провести корпоратив у Львові: топ ідей, - ФОТО
17:00, 29 грудня 2021 р.
1

Де відсвяткувати Новий рік 2022 та провести корпоратив у Львові: топ ідей, - ФОТО

Де відсвяткувати Новий рік 2022 та провести корпоратив у Львові: топ ідей, - ФОТО

До Нового Року залишається зовсім небагато часу. Сторінки календаря та стрілки годинника невблаганно наближають головне свято року. Так, хто б і що там не думав, а до новорічної ночі залишилося всього нічого. А скільки ще треба всього встигнути. Головний пункт у цьому величезному списку нагальних справ звісно ж вибір місця для святкування. Так-так, настав саме той час, щоб замислитись – де зустріти головне свято зими.

Говорять «Як Новий рік зустрінеш, так його й проведеш». Щороку саме цей момент залишається одним із найактуальніших. Варто пам’ятати, що тут все залежить від ваших особистих уподобань. Хтось уже зараз починає займатися плануванням новорічного корпоративу, а хтось до сімейного свята чи дружніх посиденьок. У будь-якому випадку якщо вам не надто хочеться зайвий раз клопотати, проте є виняткове бажання відпочити й чудово провести час у хорошій компанії, а також насолодитися спеціально організованим для вас святом, то Новорічна ніч в одному з закладів нашого міста – це ідеальний з усіх можливих варіантів.

Можливо, яскраве феєричне шоу, велика галаслива компанія та гучна музика – це саме те, що потрібно. У цьому випадку вас точно порадують нічні клуби та ресторани, готові представити вашій увазі різноманітні яскраві та веселі розважальні програми. Якщо ви хочете зустріти Новий рік спокійніше, проте аж ніяк не вдома, вас можуть зацікавити пропозиції кафе та барів. Тут буде набагато менше людей або ж ви просто можете орендувати кафе на новорічну ніч й приємно та весело провести час у родинному колі або в компанії кращих друзів.

Спеціально для вас, команда сайту 032.ua підготувала добірку найяскравіших та найцікавіших варіантів закладів, де можна зустріти Новий 2022 рік. Ознайомтеся з усіма, беріть на озброєння, замовляйте найбільш підходящий вам і починайте новий 2022-й рік з чудовим настроєм!

Де відсвяткувати Новий рік 2022 та провести корпоратив у Львові: топ ідей, - ФОТО, фото-1

De Luxe party restaurant

тут і корпоратив, тут і грандіозна вечірка у ніч Нового року 2022

Корпоративи в De Luxe

Кажуть, як новорічний корпоратив проведете, так і пройде увесь наступний робочий рік. De Luxe party restaurant найкраще місце, щоб відсвяткувати усі досягнення, згадати моменти та зарядитись настроєм для майбутніх перемог. Ви можете обрати залу, яка найкраще відповідатиме стилю та характеру вашої події: від невеликого, душевного святкування, до гамірної вечірки на 80 людей.

А в новорічну ніч, ми підготували дещо цікаве :-) 

На Вас чекає:

насичена розважальна конкурсна та святкова програма з топовим ведучими-конферансьє, епатажним Євгенієм Бєлявським

А ще :

  • Стендап виступ від Дмитровича Олександра (Львівська збірна Ліги Сміху)
  • Неперевершений Вокал від чарівної Sofia Di
  • Один з кращих Ілюзіоністів та мікромагів України Ілля Хомяк
  • Танцювальний Шоу Балет «Diamonds Sisters»
  • Музичний велкам супровід живого Саксофону Зіркові
  • Мега резиденти діджеї та гості вечору

Гарантовані призи і сюрпризи кожному Різноманітні тематичні декорації, фотозони та неймовірний святковий настрій

Де відсвяткувати Новий рік 2022 та провести корпоратив у Львові: топ ідей, - ФОТО, фото-8

В Новий рік всі дороги ведуть … в готель «Швейцарський» та ресторан «VALENTINO» у Львові!

В новорічну ніч всі ми чекаємо дива, тому кожен хоче зустріти його так, щоб запам’яталось на весь рік! Це свято не дарма називають найочікуванішим на всій планеті!

В цю казкову ніч кожен має шанс загадати найпотаємніше бажання і воно обов’язково здійсниться. А якщо одне з бажань – відсвяткувати Новий рік весело та незабутньо, то ми його із задоволенням виконаємо!

Готель «Швейцарський» - це можливість зустріти Новий Рік у самому серці міста Лева! Це місце, де Вам запропонують найліпші умови проживання, відмінний сервіс та неперевершений настрій – що може бути краще для Новорічної ночі?

Саме тому, ми підготували для Вас «вибухову» пропозицію: новорічну ніч наповнену незабутніми емоціями, дружньою компанією, веселими розіграшами призів, вишуканими стравами від нашого неперевершеного шеф-кухаря, а також цікавими та приємними подарунками для гостей.

Отже, в програмі вечора Вас чекають:

  • Запальний дует ведучих «Vlatar» з яскравою Новорічною програмою – повірте, вони справжні генератори «вибухового» настрою.
  • Один з кращих ді-джеїв міста StasON – впевнені, що ви вже чули його в ефірі радіостанцій ЛюксФМ та ФрешФМ.
  • Шоу-балет «Едельвейс» з Венеціанське шоу-програмою та світлодіодним шоу – це яскравий балет, який складається із різних стилів і напрямів, які ж вони запальні!
  • Аніматор для дітей від «Vlatar» - поки батьки відпочивають, наймолодші гості будуть зайняті різноманітними іграми та конкурсами.
  • Запальна дискотека – танцюємо не стримуючи драйвового настрою!
  • Новорічне меню з авторськими стравами від шеф-кухаря. Ми створили вишукане меню із поєднанням страв європейської та італійської кухонь, а в якості компліменту від закладу Вас будуть чекати: палітра сирів класу «Преміум» (горгонзола, дор-блю, пармезан, пекоріно); антіпасті (прошутто крудо, салямі, в’ялені томати, сир моцарела, оливки, маслини, запечений перець, мариновані печериці); фруктова нарізка (виноград, мандарин, ківі, полуниця); святковий торт і пляшка ігристого!

З собою необхідно мати друзів, близьких та гарний святковий настрій, про все інше подбаємо ми.

Ну а після Новорічної ночі святковий настрій нікуди не дінеться, тому що вас чекають незабутні прогулянки по історичному центру міста – прикрашена вогниками площа Ринок, проспект Перемоги, неперевершена Міська Ратуша, легендарна Львівська Опера – все це за хвилину ходьби від «Швейцарського»! Взимку місто по-особливому чарівне, його краса просто вражає – засніжені вулиці, чисте морозне повітря, святкові вогники та неповторна атмосфера щастя! Також першого січня до ваших послуг римська парна – місце, де можна розслабитися після запальної ночі, зробити релаксові процедури та відпочити.

Вартість з особи: 2 тис. грн. (у вартість входить розважальна програма закуски від ресторану та пляшка шампанського).

Що може бути більш незабутнім ніж новий Рік у місті Лева?

Дізнатися докладніше та забронювати столик і номери можна за телефонами:

  • +38 (097) 235-67-77
  • +38 (032) 235-67-66

Відкорковуємо шампанське і чекаємо на Вас!

Де відсвяткувати Новий рік 2022 та провести корпоратив у Львові: топ ідей, - ФОТО, фото-9
Де відсвяткувати Новий рік 2022 та провести корпоратив у Львові: топ ідей, - ФОТО, фото-10

Різдвяна вечеря. Святвечір у Львові в ресторані «Валентино»

Свято Різдва – одне з найголовніших християнських свят в році, яке об‘єднує та зближує всю родину. Ласкаво запрошуємо жителів та гостей міста на Святвечір до нас, у ресторан «Валентино», скуштувати смачні, традиційні українські страви та заколядувати разом із Вертепом.

Різдвяна Вечеря у Львові! Гостинно запрошуємо!

Святкуємо Різдво у Львові з рестораном «Валентино» ! Традиції різдвяної вечері та справжні галицькі різдвяні страви! Бронюйте місця на вечерю, тел: +380972356777

Вартість: 800 грн. з особи (у вартість входить розважальна програма та вечеря з 12-ти страв).

Для резервування, отримання додаткової інформації та цін, будь ласка, зв’яжіться з нами.

  • + (38) 0 322 356 766
Де відсвяткувати Новий рік 2022 та провести корпоратив у Львові: топ ідей, - ФОТО, фото-11
Де відсвяткувати Новий рік 2022 та провести корпоратив у Львові: топ ідей, - ФОТО, фото-12

CLOUD New Year Party 2022 

Новорічний корпоратив та нічого зайвого у CLOUDno7

Якщо у вас з колегами вже починається новорічний настрій, то пора шукати те саме ідеальне місце для вашого ідеального новорічного корпоративу!

Свято на території високих емоцій і високої кухні. У CLOUDno7 навіть без новорічної ялинки чи кольорової мішури можна відчути себе щасливим (хоча, звісно ж, ялинка буде і на її верхівках горітимуть яскраві зірки). В атмосфері гостинності, смачної кухні і стильного інтер’єру так і хочеться піднімати святкові келихи та згадати з колегами особливі події року.

Не важливо де, а важливо з ким? У CLOUDno7 це правило не діє. Естетика вигляду – особливість закладу. Розміщення в серці Львова на останньому поверсі торгового центру є перевагою для тих, хто любить насолоджуватись архітектурою. Під час корпоративу ви захоплено спостерігатимете з панорамної тераси за передсвятковою метушнею Львова. Для вашого свята – у нас є чотири ексклюзивних зали. В якому із них вам найбільше хочеться повеселитись?

До речі, для великих компаній є можливість об'єднати декілька залів, розмістивши 200 осіб. Місця вистачить усім!

Корпоратив у CLOUDno7 – це той випадок, коли потрібні люди зібрались у потрібному місці, щоб зробити вас істинно щасливими.

Show must go on Корпоратив – це тільки репетиція перед святкуванням реального Нового року? Ні, у CLOUDno7 тільки справжні забави. Бронюйте місце вже зараз.

А до Новорічної вечірки ми підготували захоплюючу розважальну  шоу програму та святкову атмосферу

Розважатимуть Вас ведучі- конферансьє Юрій Корнилюк та Віталій Сиротяк \ Один з кращих Ілюзіоністів та мікромагів України Ілля Хомяк -Стендап виступ від Олександра Дмитровича (Львівська збірна Ліги Сміху) 

  • Неймовірний Вокал Бенд ‘So Much Band’ місто Київ
  • Музичний велкам супровід живого Саксофону 
  • Танцювальний Шоу Балет «Diamonds Sisters»
  • І звісно Ваші улюблені резиденти Cloud no.7 Panorama
  • Для Вас ми підготували різноманітні конкурси, призи і сюрпризи кожному
  • Декорації, фотозона та наша команда допоможе поринути у магію Нового Року
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Ярослав Ганіткевич
5 грудня 2021 р., 22:26
В кінці статті автори згадали про свято Різдва, а вже здавалося що залишилися "совками", найбільшим святом та з ялинкою називають НОвий рік, як було насильно запроваджено комуністичним режимом, заборонили святкувати Різдво і Великдень, ставити ялинку перед Різдвом - як в цивілізованих країнах, ЯЛИНКА ДО РІЗДВЯНИХ СВЯТ А НЕ ДО НОВОГО РОКУ!! Тепер частина населення - прихильників союзу - намагаються дотримуватися старих порядків, їх надалі агітують пропагандисти "русского мира", але пора вже нашим журналістам забувати більшовицькі "традиції".
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...