• Головна
  • У Львові майже всі освітяни вакциновані
14:02, 10 листопада 2021 р.
Надійне джерело

У Львові майже всі освітяни вакциновані

У Львові триває масова вакцинація освітян. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, 15 листопада міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення відновити очне навчання у школах для учнів 1-4 класів. Відповідне рішення ухвалили, адже майже усі вчителі львівських шкіл вакциновані. 

За словами директора департаменту гуманітарної політики ЛМР Євгена Бойка, навчання для учнів початкової школи можливо лише у тих навчальних закладах, де 100% персоналу отримали вакцину від коронавірусу (або мають ПЛР-тести). 

Сьогодні міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення із 15 листопада відновити очне навчання у початкових школах міста. Адже динаміка захворюваності серед дітей спадає, і майже всі педагоги львівських шкіл є вакцинованими. На цьому під час брифінгу наголосив Євген Бойко, в.о. директора департаменту гуманітарної політики ЛМР.

"Станом на сьогодні рівень вакцинації серед закладів освіти є достатньо високим, це 98%. Відповідно до постанови уряду, з понеділка було відсторонено близько 320 педагогів, і це теж впливає на мотивацію працівників вакцинуватися. Цей тиждень ми організовуємо всі можливі способи, щоб ті працівники вакцинувалися, і розуміємо, що з понеділка це буде ще інший показник вакцинації серед працівників освіти", - наголосив посадовець. 

Про те, коли на навчання у школах вийдуть учні старших класів будуть обговорювати у п'ятницю, 12 листопада. У цей день проведуть ще одне засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС. 

Читайте також: Дистанційне навчання у Львові: що вирішила міська комісія ТЕБ і НС, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вакцинаціяльвів #вакцинаціяульвові #вакуинаульвові #новинильвів #андріймоскаленко #новинильвова #вакцинаціяосвітян #дистанційненавчанняльівв #навчанняльвів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...