• Головна
  • Як працюватимуть пункти вакцинації у Львові на вихідних: графік роботи 6 - 7 листопада
15:05, 5 листопада 2021 р.
Надійне джерело

Як працюватимуть пункти вакцинації у Львові на вихідних: графік роботи 6 - 7 листопада

Публікуємо графік роботи центрів вакцинації у Львові 6 - 7 листопада. 

Станом на 5 листопада у Львові триває процес вакцинації жителів. У місті працюють як стаціонарні, так і тимчасові пункти щеплення у будь-який зручний день. Наразі понад 58% львів’ян вакцинувалися першою дозою та близько 40% - двома дозами. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Зокрема, пункти масової вакцинації працюють і на вихідних. Доступні вакцини - Pfizer, AstraZeneca, Coronavac. Публікуємо інформацію, де можна буде отримати щеплення впродовж 6 - 7 листопада та якою вакциною. 

Тимчасові пункти вакцинації у вихідні 

Впродовж цих вихідних у місті діятиме низка пунктів вакцинації у різних районах Львова. Зокрема, у "Форум Львів", "Вікторія Гарденс", "Центр Довженка", "Епіцентр" на вулицях Городоцькій та Богдана Хмельницького, у приміщенні медпункту Головного залізничного вокзалу, у ТЦ "Скриня", у кінотеатрі "Мультиплекс" у СТРЦ "Спартак".

Пункти вакцинації працюють також на Нижньому Шуварі, у Поштовому відділенні №1 (Львів-Поштамт), у торговому комплексі "Південний". 

Окрім того, на цих вихідних відкриють ще два додаткові пункти вакцинації. Один із них буде розміщений у будівлі міської ради - приміщенні Центру надання адміністративних послуг на площі Ринок, 1. Інший - у Шевченківській районній адміністрації на вулиці Липинського, 11. Якщо буде достатня кількості присутності охочих вакцинуватися, то планують продовжити роботу центру і на наступні вихідні. 

Робота стаціонарних пунктів вакцинації у Львові на вихідних 

На вихідних отримати щеплення можна і у стаціонарних пунктах вакцинації - міських лікарнях із 10:00 до 16:00. Деталі варто уточнювати за вказаними номерами телефонів медзакладів. 

Варто зазначити, що є можливість також попередньо записатися на вакцинацію у системі Helsi або ж просто приходити без запису та отримати щеплення у порядку живої черги. Охочим варто мати із собою паспорт та ідентифікаційний код.

За даними пресслужби Львівської ОДАзагалом у Львові та області наразі провели 1 192 357 щеплень (із них - 467 839 другою дозою). Зокрема, вакциною Covieshield провели щеплення 38 403 особам, Astra Zeneca - 149 308, Coronavac - 316 396, Pfizer - 537 827, Moderna - 150 423 особи.

Читайте також: За добу на Львівщині виявили майже 2000 нових хворих на коронавірус: статистика

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #вакцинація #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...